2023. december 04. | 15:30

A szemrevaló eszköz komoly felfüggesztéssel és kézifékkel is rendelkezik.

A Mercedes-AMG tavaly egy limitált kiadású babakocsival örvendeztette meg a rajongókat. A német vállalat most ismét a kisgyermekes családok kedvében szeretne járni.

Megérkezett ugyanis az új kollekció, melyben egy All-Terrain GTR, azaz bármilyen terepre alkalmas modell is található. A minden irányba forogni képes kerekeknek, egy igazán komoly felfüggesztési rendszernek, valamint a kéziféknek köszönhetően ez a babakocsi nem ismer akadályokat.

A gyermek sértetlenségéről egy ötpontos biztonsági öv, valamint egy leszerelhető biztonsági kapaszkadó gondoskodik. A babakocsikon szériatartozéknak számító táskatartó, valamint az alsó tárolórekesz is a felszereltség részét képezi.

A tavalyi projekthez hasonlóan a Mercedes most is az iparágban komoly tapasztalattal rendelkező Hartan vállalattal lépett együttműködésre. Ennek eredményeként a terepen használható eszköz mellett elérhető lesz egy Avantgarde GTX, egy GTS és limitált kiadású GT2 modell is.

Fotó: Mercedes

Az AMG GT-hez készített babakocsit természetesen össze lehet hajtani annyira, hogy kényelmesen elférjen a négyajtós csomagtartójában. A Mercedes-Benz Classic Store oldalán böngészve megtalálható a kisgyermekeseknek tervezett eszközök, valamint a hozzájuk tartozó kiegészítők ára is.

Az Avantgarde típust átszámítva 406 ezer forint körül kínálják, az AMG-GT közel 60 ezerrel drágább. Egy téli bundás lábzsákot 60 ezer forintért adnak a babakocsihoz, ehhez nagyon hasonló árat kell fizetni egy pelenkázótáskáért is.

A kisgyermekes szülőkben számos kérdés merül fel a babák sétáltatásával kapcsolatban, különös a mostani, fogvacogtató időjárási körülmények mellett. Ha érdekel egy remek tipp, az erről szóló írást ide kattintva olvashatod.

Mercedes

Mercedes