Chip Foose ilyen hűtőrácsot tervezne az új BMW-re - VIDEÓ

Kóti Gergő újságíró
Közzétéve:
2020-10-30, 11:55

Bazi vese, vagy nem bazi vese? Az itt a kérdés.

Lehet szeretni, vagy nem szeretni a BMW autóit. Ez igazából egyéni preferencia és ízlés kérdése. Az azonban elvitathatatlan tény, hogy a bajor gyártó kiváló és prémium termékeket dob piacra. Ám az autós körvéleményt alaposan megosztja a BMW legújabb dizájnmegoldása, ami nem más, mint az új, tepsi méretű hűtőmaszk. Valószínűleg idővel ezt a kialakítást is meg fogjuk szokni, és ha még nem is zárjuk majd a szívünkbe, megtanulunk együtt élni vele.

BMW M3 szemből

Azoknak, akik képtelenek megbékélni az új vesékkel a bajor kocsik orrán, most itt egy videó, melyen a híres tervező, Chip Foose mutatja meg, ő hogyan is képzelné el az új BMW M3-as dizájnját. Az újragondolás azonban nem pusztán a hűtőrácsra korlátozódik, de a szedán teljes orr-része új megjelenést kap az amerikai szakembernek köszönhetően.

BMW M3 szemből, driftelés közben

A videóban Foose kifejti, hogy véleménye szerint oldalról kifejezetten jól néz ki az új M3. Ám „az eleje egyáltalán nem emlékeztet egy M3-asra, és a hátulja is félrecsúszott.” Nyilvánvalóan ennek orvoslására jelentősen át kellene tervezni az orr-részt – legalábbis Foose szerint –, aki a modell korábbi generációiból merített ihletet.

A végeredményt pedig mindenki ítélje meg saját ízlése szerint. Végtére is, az újságíró nem dizájnszakértő. Ha így lenne, most minden bizonnyal mi is egy új BMW-t terveznénk.

Te mit gondolsz? Szerinted sikerült Foose-nak javítania az új M3-as megjelenésén? Vagy jobban tenné a BMW, ha inkább visszatérne a klasszikusabb formavilághoz? Esetleg épp a brutális méretű vesének köszönhetően lesz tökéletes a sportszedán formaterve?

Amennyiben szereted az M3 sorozatot, nézd meg ezt a bemutatót! Ha a videó nem indulna el, megtekintheted YouTube csatornánkon is.

Kapcsolódó írások

2018. november 30.
A BMW M-sportrészlege az E92 M3-mal búcsúztatta a szívó V8-as motort. A 2013-ig gyártott negyedik szériából nehezen, de lehet még találni megkímélt példányokat, viszont készülj fel, hogy ez az autó nem elégszik meg azzal, ha csak tankolod, hiszen sokkal több törődést igényel, ami a videóból is kiderül!
2021-es BMW M3 látványterv
2020. augusztus 11.
A bajorok sportszedánjának következő kiadását már javában tesztelik.

További hírek