Lehet szeretni, vagy nem szeretni a BMW autóit. Ez igazából egyéni preferencia és ízlés kérdése. Az azonban elvitathatatlan tény, hogy a bajor gyártó kiváló és prémium termékeket dob piacra. Ám az autós körvéleményt alaposan megosztja a BMW legújabb dizájnmegoldása, ami nem más, mint az új, tepsi méretű hűtőmaszk. Valószínűleg idővel ezt a kialakítást is meg fogjuk szokni, és ha még nem is zárjuk majd a szívünkbe, megtanulunk együtt élni vele.

Azoknak, akik képtelenek megbékélni az új vesékkel a bajor kocsik orrán, most itt egy videó, melyen a híres tervező, Chip Foose mutatja meg, ő hogyan is képzelné el az új BMW M3-as dizájnját. Az újragondolás azonban nem pusztán a hűtőrácsra korlátozódik, de a szedán teljes orr-része új megjelenést kap az amerikai szakembernek köszönhetően.

A videóban Foose kifejti, hogy véleménye szerint oldalról kifejezetten jól néz ki az új M3. Ám „az eleje egyáltalán nem emlékeztet egy M3-asra, és a hátulja is félrecsúszott.” Nyilvánvalóan ennek orvoslására jelentősen át kellene tervezni az orr-részt – legalábbis Foose szerint –, aki a modell korábbi generációiból merített ihletet.

A végeredményt pedig mindenki ítélje meg saját ízlése szerint. Végtére is, az újságíró nem dizájnszakértő. Ha így lenne, most minden bizonnyal mi is egy új BMW-t terveznénk.

Te mit gondolsz? Szerinted sikerült Foose-nak javítania az új M3-as megjelenésén? Vagy jobban tenné a BMW, ha inkább visszatérne a klasszikusabb formavilághoz? Esetleg épp a brutális méretű vesének köszönhetően lesz tökéletes a sportszedán formaterve?

Amennyiben szereted az M3 sorozatot, nézd meg ezt a bemutatót! Ha a videó nem indulna el, megtekintheted YouTube csatornánkon is.