Őrület, a 2JZ és a Niva esete

Frissítve:
2018-09-18, 21:56

Az internet világában szerencsére nem kell messzire menni, hogy megtaláljuk az aktuális őrültségeket. A legbolondabb autóépítők előszeretettel raknak blokkokat olyan autókba, amibe egyáltalán nem való a hatalmas teljesítmény.

Lada Niva piros

Remekül áll a Lada Nivának a tűzpiros szín

A Toyota Supra motor, vagyis a 2JZ különösen népszerű az ilyen építéseknél, teljesítménye és megbízhatósága miatt. Manapság már nehéz újat mutatni, láthattunk már SR20 motoros kombi ladát, GTR motoros Nissan Sunnyt, de a Dél- afrikai köztársaságban elkészítettek egy JZ motoros Lada Nivát.

Lada niva supra motor

Képzeld csak el, unott arccal haladsz a Porschéddal az autópályán, tempomat 220, belső sáv, egyszer csak megjelenik egy tűzpiros Niva és levillog. Visszaváltasz, de a Lada csak tol és tol. Sértődött arccal lehúzódsz amikor a Niva melléd ér és miközben húzza a hatodikat az ALS akkorát durran, hogy a bal füled megsüketül. Bizony ilyen helyzeteket simán át lehet élni a széthúzott Nivával.

Címkék:

Kapcsolódó írások

Mercedes G-osztály SUV elölről
2019. június 16.
Az Euro NCAP eddigi töréstesztjei alapján ezek az SUV modellek állnak az élen
Toyota RAV4 2019
2018. november 16.
A fejlesztőknek annyira tetszett a végeredmény, hogy a RAV4 városi terepjáróból abszolút el tudnak képzelni egy versenybe illő kivitelt is.
A terepen virgonc Lada 4x4 Urban - TESZT
2017. május 31.
A Lada lényegében leporolta a Niva terveit és egy zsír új terepjáróval kedveskedett a márka szerelmeseinek. A név változott, de a lényeg nem, íme a funkcionalitás jegyében készült 4x4 Urban!
Mitől olyan jó a Toyota Supra?
2017. június 29.
Ha ki kellene választani a Toyota legjobb autóját, mindent figyelembe véve legtöbben kérdés nélkül a Suprát mondanák