Őrület, a 2JZ és a Niva esete

Frissítve:
2018-09-18, 21:56

Az internet világában szerencsére nem kell messzire menni, hogy megtaláljuk az aktuális őrültségeket. A legbolondabb autóépítők előszeretettel raknak blokkokat olyan autókba, amibe egyáltalán nem való a hatalmas teljesítmény.

Lada Niva piros

Remekül áll a Lada Nivának a tűzpiros szín

A Toyota Supra motor, vagyis a 2JZ különösen népszerű az ilyen építéseknél, teljesítménye és megbízhatósága miatt. Manapság már nehéz újat mutatni, láthattunk már SR20 motoros kombi ladát, GTR motoros Nissan Sunnyt, de a Dél- afrikai köztársaságban elkészítettek egy JZ motoros Lada Nivát.

Lada niva supra motor

Képzeld csak el, unott arccal haladsz a Porschéddal az autópályán, tempomat 220, belső sáv, egyszer csak megjelenik egy tűzpiros Niva és levillog. Visszaváltasz, de a Lada csak tol és tol. Sértődött arccal lehúzódsz amikor a Niva melléd ér és miközben húzza a hatodikat az ALS akkorát durran, hogy a bal füled megsüketül. Bizony ilyen helyzeteket simán át lehet élni a széthúzott Nivával.

Címkék:

Kapcsolódó írások

VW bogár tuning egy parkolóban féloldalról
2020. szeptember 07.
Egy driftcsapat változtatott egy Bogarat elképesztő szörnyeteggé. A kérdés már csak az, hogy bele szabad-e tenni egy ilyen autóba egy ilyen motort?
Lada 4x4 low rider elölről
2020. január 22.
A ma már Lada 4x4 néven futó járművet alaposan átfaragták.

További hírek