Ez a Jeep Gladiator átalakítás a floridai Apocalyspe Manufacturing munkája. Az Apocalypse HellFire egy hatkerekű üzemmódra is képes off-road jármű, saját hajtáslánccal és aktív felfüggesztéssel. A vállalat három opciót kínál fel motor terén, köztük van egy turbódízel, egy 500 lóerős LS3 és egy 707 lóerős Hellcat motor. Ezt a járművet úgy építették, hogy bármilyen körülményekkel megbirkózzon, és akár olyan autókon is segítsen, melyek indokolatlan helyeken próbáltak közlekedni.

Apocalypse Hellfire féloldalról

Az Apocalypse Hellfire kiegészítőinek listája hosszú és lenyűgöző. Az 5 tonnás csörlő 0,6 cm vastag acélból készült lökhárítóba van beépítve, a hátsó lökhárító és a szélvédő páncélja ugyanabból az anyagból készült. Ezen kívül az autó egy nagy teljesítményű LED-es fényvezérlő egységet, egy teljes értékű tolatókamera kijelzőt és ajtóval aktiválható elektromos küszöböket tartalmaz. Belül a padlótól a mennyezetig, kézzel varrott bőr belső található.

Apocalypse Hellfire szemből

A hatkerekű üzemmód választható, a monstrum négy keréken is képes közlekedni. Az aktív felfüggesztés kiváló rugózást tesz lehetővé, az off-road teljesítmény kiaknázását pedig a hatalmas, 40 colos abroncsok biztosítják. A tetőt és az ajtókat teljes mértékben el lehet távolítani. A Hellfire a Gladiator infotainment rendszerét használja, ami rendelkezik Bluetooth-kapcsolattal, navigációval, Apple CarPlay rendszerrel, tolatókamerával és prémium hangrendszerrel.

Apocalypse Hellfire hátulról

Talán nem okoz komoly meglepetést, hogy a jelentős módosításoknak borsos ára van. Az Apocalyspe Hellfire ára 46 millió forintnál kezdődik. A vastag pénztárcával rendelkező megrendelők a vállalat weboldalán, élő közvetítésben kísérhetik figyelemmel a jármű megépítését.