Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
szombat - 2023. december 09.
0 °C
borús égbolt
alapjarat.hu logo
95 573 Ft
100 634 Ft
D 593 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Íme egy kis ízelítő, ha lemaradtál volna az idei AMTS-ről - KÉPEK

2023. március 19. | 15:36

Az őrület nem csak négy keréken zajlott, épp ettől egyedülálló.

Eljött az idei AMTS utolsó napja, de vasárnap sem maradtak látnivaló nélkül a kilátogatók. Több pavilont is megtöltöttek a különböző tuningautók, egyedi építések, ritka oldtimerek, és a sor itt még nem ért véget.

Oldtimer motorkerékpárok, buszok és rendőrautók is voltak, és akkor még nem is beszéltem a hatalmas autós LEGO részlegre, ahol a több százezer forintos autós készletek is ki voltak állítva. Többféle irányzat keveredik itt évről évre, aki például az amcsi V8-akat szereti, az is megtalálja a neki kedves gépeket, de persze szociautókból sem volt hiány.

Természetesen odakint zúgtak a driftautók, de az elektromos autós részlegen ugyanezt halkabb és miniatűr kivitelben is meg lehetett nézni, hiszen távirányítású kis driftautókkal csapattak a szőnyegen, nem messze egy átépített Tesla Model 3-tól.

Nézd meg az fenti galériában, hogyan láttam én az idei AMTS-t, ha esetleg nem volt időd kimenni, akkor ez nyújthat valamifajta kárpótlást.

Természetesen a vasárnap fő attrakciója, hogy kisorsolják, kié lesz az idei AMTS nyereményautó, valamint kiosztják a díjakat a különböző kategóriákban, ráadásul a Miss AMTS versenyről sem érdemes megfeledkezni. A legfrissebb hírekért érdemes követni az AMTS és a Miss AMTS Instagram-oldalt.

Zeitler Mátyás / Alapjárat.hu
Soha nem volt még ilyen unalmas az F1, és ez csak rosszabb lesz Dízel Peugeot 407-et vennék, mindenképpen ráfaragok?

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!