Az Audi RS7 alapverziója is kiemelkedő teljesítményre képes. Tavaly nyáron az Alapjárat oldalán láthattad, ahogy 948 lóerős Sportback változat 360 km/órás tempóval repesztett a németországi autópályán. Nos, vannak olyanok, akiknek még ez a teljesítmény sem elég. Az Auditography videójából kiderül, mi történik akkor, ha az Audi RS7 erejét 1000 lóerő fölé hangolják.

Ahogy az a mellékelt felvételen is hallható, valósággal zenél a szabadon áramló MG Motorsport kipufogói. Ebben a tuningolt változatban egy 1050 lóerős, 4 literes ikerturbós V8-as dolgozik, melyen számos módosítást és változtatást hajtottak végre. Az alapverzióban működő turbókat LM990 hibrid turbókkal helyettesítették. A teljes tuningcsomag kiszámítható és megbízható teljesítményt nyújt.

A beavatkozásoknak köszönhetően az Audi RS7 2,48 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órás sebességre, a 100-200 közti tempókülönbséget pedig mindössze 4,63 másodperc alatt dolgozza le. Ezekkel a mutatókkal a tuningolt sportautó tulajdonosa akár a Bugatti Chiront is kihívhatja egy gyorsulási versenyre.