2023. május 11. | 13:04

Nagy volt a boldogság.

Az Abroncs Kereskedőház Mexikói úti bázisán vehette át szerencsés új tulajdonosa a 2023-as AMTS nyereményautóját. Az autót természetesen ezúttal sem a show ideje alatt, hanem még idén januárban, a Westend Bevásárlóközpontban felállított autóépítő arénában alakítottunk át nyilvánosan, mindössze négy nap leforgása alatt.

Az egyedi sportkombi - ami egyben az AMTS legfiatalabb és legjobban felszerelt nyereményautója - egy elég látványos darab lett, nem csoda, hogy minden eddiginél többen indultak érte az online formában lebonyolított játék keretei között. A nyereményautón ezúttal is szinte minden fő momentum átalakult, módosítások terén is az egyik legrészletesebben kidolgozott modell talált gazdára az idei évben.

A kombi a típushoz gyártott szolid, de sportos spoilerszettet kapott, a stabilitásról - és persze az ültetésről - az ST állítható futóműve gondoskodik, a koronát pedig a TOYO abroncsokkal szerelt Japan Racing JR35 könnyűfém felniszett teszi fel a külcsínre. 

A Bara kárpitnak köszönhetően gyönyörű új bőrözést, a Hififutár / Grandvoice Audio kooperációnak köszönhetően pedig minőségi audio-installációt kapott a beltér. Az autó színét pedig szokás szerint három tónusú fóliázással varázsolta újjá a Vill-Fény csapata, ezúttal az AH Fólia Kft. APA bevonataival.

A gyári fékeket a Rotinger típushoz gyártott tárcsái váltották, az extra lóerőkről pedig az MTM gyári garanciás chiptuningja gondoskodik. A nyereményautók történetében először 3D nyomtatott alkatrészek is kerültek a beltérbe, a Kvint-R jóvoltából, a remek autós kiegészítőket és fénytechnikát pedig az OSRAM termékei biztosították.

Az egyedi SEAT Leon FR ST szerencsés új tulajdonosa egy Komáromból származó hölgy, Vörös Anikó lett, aki párja, valamint barátai társaságában látogatott el az AMTS-re. A sorsolást még a helyszínen kísérték figyelemmel, így Anikó rögtön utána testközelből is megismerhette a nyereményt.

Az autót - az adminisztrációs körök lefutását, valamint némi technikai finomhangolást követően - hivatalosan május elején vehette át, innentől pedig 100%-ban az ő tulajdona: az AMTS szervezőcsapata az átírás, valamint az összes illeték költségét is állta.

AMTS

AMTS