2017. szeptember 25. | 03:29

A hamarosan megjelenő Forza Motorsport 7 több, mint 700 elérhető autót kínál. Őrült Lamborghini változatok mellett versenyezhetsz a Porsche 911 GT2 RS, vagy hatvanas, hetvenes évekbeli klasszikusokkal!

A Forza Motorsport minden idők egyik legkedveltebb versenyzési szimulátora. A felhasználókat órákon át vezettek, versenyeztek, drifteltek és ralliztak a sok-sok Forza kiadásban, beleértve a legutóbbit, a Forza Horizon 3-mat is. Ám a Forza legújabb csodájával, a Forza Motorsport 7-tel felkészülhetsz arra, hogy akár egy hetet is eltöltesz a TV előtt ülve, és csak mosdóba vagy a pizzát átvenni merészkedsz majd ki a nappaliból.
Az új Forza Motorsport 700 autót kínál

A Forza Motorsport 7-tel a Turn 10 stúdió minden határt átlép. A játék legújabb változatában ugyanis a játékosok több, mint 700 autót használhatnak, alakíthatnak és versenyezhetnek is velük! E mellett a Forza megtartotta a változó időjárás funkciót. Ezen felül a 4K felbontás (60 képkocka/másodperc), 30 különböző versenypálya és egy vadiúj játékmód is bekerült a vadonatúj kiadásba. A Forza Motorsport 7 játékosai számára elérhető autók között ott lesz az új Porsche 911 GT2 RS, a Ford GT versenyautója, a Mercedes Benz SLR, a Lamborghinik néhány őrült változata, mint a Veneno, és az Aston Martin Vulcan. Ezeken kívül régi korok versenyautóival is játszhatunk, mint a Porsche LMP1 919 hibridje, kanadai-amerikai kocsik a hetvenes évekből, és legendás F1-es gépek a hatvanas évekből.
A Forza Motorsport 7 megunhatatlannak ígérkezik

A játék előrendelők számára szeptember 29-én, a nagyközönség számára pedig október 3-án lesz elérhető. A digitális előrendelést választók megkapják a Hoonigan csomagot a Forza Horizonhoz és a Motorsport 7-hez. Ez tartalmazza Ken Block Hoonicorn V2-esét, a Baldwin Motorsport Loki K5 Blazer-ét, az RX7 Twerkstalliont, az RWB Porsche 911 Turbot, Ken Block Ford Escort Gymkhana-t, a Napalm Novat, és egy 1955-ös Bel Air gassert is. A Forza Motorsport 7 trailere a Turn 10 studió Youtube csatornájára már fel is került: https://www.youtube.com/watch?v=osocO7aUKKM Forrás: Motortrend