Itt a Fresh Tracks 2

Frissítve:
2018-11-02, 16:09

A Fresh Tracks első részében Chris Forsberg csúszott végig Onion Valley-ben. Partnere, Ryan Tuerck sem ült tétlenül, el is készült a Lettországban forgatott második rész.

A koncepció változatlan, térképen gondosan kiválasztottak egy útszakaszt, majd különösebb pályabejárás nélkül szabadjára engedték a versenyautóban lakozó lovakat. A helyszín tökéletes, nem véletlenül kedvelik a drift szerelmesei.  A szerencsés "áldozat" most egy E46, az eredmény pedig magáért beszél. 

Lélegzetelállító látvány, gyönyörű tájak, gumifüst és egy versenyautó üvöltése. Ez a Fresh Tracks Latvia!

 

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!

Kapcsolódó írások

BMW 1-es sorozat gyári fotó
2019. március 29.
A gyártó már a hivatalos bemutató előtt kiszivárogtatott némi információt a 2019-es modellévre szóló BMW 1-es sorozatról. Feltehetőleg a célból alkalmazzák ezt a stratégiát, hogy tudassák a néppel, a fronthajtású hatchback igenis bitang lesz
Heti autós képgyűjtemény
2018. november 02.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.
Hétvégi autós programajánló 09.16-17.
2017. szeptember 15.
Még tart a jó idő, ne maradjatok otthon hétvégén se, ha csodálatos autókat nézegethettek a ragyogó kora őszi napsütésben Budapesten és Hatvanban
2018. november 30.
A BMW M-sportrészlege az E92 M3-mal búcsúztatta a szívó V8-as motort. A 2013-ig gyártott negyedik szériából nehezen, de lehet még találni megkímélt példányokat, viszont készülj fel, hogy ez az autó nem elégszik meg azzal, ha csak tankolod, hiszen sokkal több törődést igényel, ami a videóból is kiderül!