vasárnap - 2023. május 28.
23.5 °C
kevés felhő
alapjarat.hu logo
95 566 Ft
100 612 Ft
D 551 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Kispolszkival jár Lajos Lelkész a vasárnapi istentiszteletre - VIDEÓ

2023. március 27. | 12:42

Lajos lelkész bohém figurának tartja magát, ami a "templomba járós" autója láttán rögtön igazolást is nyer.

Sok autónak van beceneve vagy éppen a tulajdonosától kapott neve. A FIAT 126p-nek azonban egybeforrt a típusa a becenevével. Kevesen vannak, akik az autóra nézve nem egyből arra gondolnak, hogy "itt egy jó öreg Kispolszki".

Annak idején szerves részét képezte a magyar utcaképnek, az elmúlt években azonban teljesen kikoptak a napi használatból és hobbiautóvá formálódott a szerepük. Egy Bács-Kiskun vármegyei településen azonban még így is elég gyakran találkozhatnak a helyiek Kispolszkival. A Bócsai evangélikus lelkész vasárnaponként saját Polszkijával jár istentiszteletekre.

A Gehilio's Garage csapata ezúttal elkísérte Lajos lelkészt egy vasárnapi istentiszteletre, ahová ezúttal is szeretett autójával érkezett. Lajos lelkész ahogy fogalmazott; bohémabb embernek tartja magát az átlagosnál, ezt pedig a helyiek is tudják róla. Ezért aztán senkit nem lep meg, hogy tulajdonképpen templomba járós veterán autója van.

A családi kedvenc Lajos lelkész esküvőjén is főszerepet kapott. Tulajdonképpen ez az az autó ami végig kísérte az életét, és abban bízik, hogy egy nap átadhatja a kulcsát gyerekeinek. 
Ezúttal a keszthelyi Gehilio's srácoknak adta át a kulcsot egy teszt erejéig.

Az alábbi videóban megtudhatsz mindent az autó történetéről.

Gehilio's Garage
Szétverték autóját, mert szerintük ő a felelős a rokonuk haláláért - VIDEÓ Autóval randalírozott a szombathelyi kórháznál, mert pisztollyal és vascsövekkel támadtak rá - VIDEÓ

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!