2020. július 01. | 06:11

Eladó az angol sztár által használt Aston Martin V8 Volante.

Szeretnél úgy élni, mint David Beckham? Természetesen sokan cserélnének az egykori futballistával, nem meglepő, ha te is így vagy ezzel. Most eladóvá vált az angol sztár egykori autója, egy Aston Martin V8 Volante, úgyhogy itt a lehetőség kipróbálni az életérzést – ha van 170 millió forintod az üzletre.

David Beckham még a Manchester United játékosaként tett szert erre a klasszikus darabra, melyből mindössze 78 példány gördült le a gyártósorról. A cseresznyeszínű festéssel, valamint krémszínű, bőr belsővel rendelkező autóban egy 432 lóerős V8-as motor dolgozik, a végsebesség 270 km/h, a 0-100 gyorsulás pedig 5,2 másodperc alatt valósul meg. A kilométerórában mindössze 61 ezer km van. Az autót februárban, még a koronavírus-járvány előtt láthatta a közönség a London Classic Car Show keretében.

David Beckham 15 évig volt tulajdonosa a Volanténak, melyet 2018-ban adott el. Becks annyira szerette ezt az autót, hogy Spanyolországba is vitte magával, amikor a Real Madridhoz szerződött.

„Tudjuk, hogy David Beckham hatalmas autórajongó. A gyűjteményében számos Bentley, Rolls-Royce, valamint Aston Martin is található. Az AMV8 Volante egy gyönyörű klasszikus. Nem meglepő, hogy Beckham olyan sokáig ragaszkodott 1hozzá. Hihetetlen, hogy ezt az autót most bárki megvásárolhatja – akinek van közel 450 ezer fontja” - mondta Rory Reid, az AutoTrader kereskedőház szóvivője.

Ha szeretnéd kipróbálni a Beckham által használt Aston Martint, látogass el az AutoTrader oldalára, és szerezz valahonnan 170 milliót.