2017. szeptember 12. | 16:53

Ha a világ egyik legjobban fizetett futballistája vagy, szinte csak az ízlésed határozza meg, milyen autót hajtasz, de mindegyik tükrözi gazdája stílusát is.

Francesco Totti autója


Totti nem hazudtolta meg talján gyökereit, hát persze hogy egy a listán egy Ferrarival szerepel

25 év pályafutás és 250 gól után idén vonult vissza az olasz csatár, háta mögött olyan eredményekkel, amire bárki büszke lenne. Totti megkapta már az Aranycipőt, emellett 2014-ben felállította a rekordot, miszerint 38 évesen és 59 naposan a legidősebb játékos lett, aki gólt szerzett a Bajnokok Ligája főtábláján. Emblematikus autója egy Ferrari 599 GTO, ami az egyik leggyorsabb utcai Ferrari. Nem csoda, hiszen a másfél tonnához 670 LE tartozik és ahogy a nevében is benne van, alig 599 darabot gyártanak le belőle.

David Beckham autója


Angol stílus Los Angelesben, David Beckham jóvoltából

Újabb visszavonult futballsztár, de a szintén egy olyan kategória, aki megkerülhetetlen, főleg mert a focin kívül is szerzett hírnevet magának. Beckham stílusa hihetetlen hatással volt a világra, számtalan cégnek volt a reklámarca, de jótékonysági szervezeteket is előszeretettel támogat. Ráadásul amikor a Los Angeles Galaxyba igazolt, egy csipetnyi Angliát akkor is magával vitt: egy Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé-t.

Samuel Eto’o autója


Az fix, hogy Eto'o a Maybach 57S Xenatec Coupéval az eleganciát helyezte előtérbe, de a több, mint 600 LE tudja mozgatni a bódét, ha kell

Az 1998-as világbajnokság legfiatalabb játékosa, többször volt az év afrikai labdarúgója, volt már spanyol gólkirály, olasz bajnok is lett a csapatával. Samuel Eto'o egy anekdota szerint amikor 15 évesen a Real Madridhoz került, senki nem várta őt a csapatból, és mivel nem tudta az utat, az első arra járó afrikai segítségét kérte, aki végül útbaigazította a madridi pályához. Eto’o nem feledkezett meg erről az esetről, és nyilvánosan bejelentette, hogy szeretné ennek az embernek megköszönni a segítségét, azonban egyelőre se a nevét, se egyéb információkat nem tud róla. Emblematikus autója egy Maybach 57S Xenatec Coupe, ahol az 57 az autó hosszára utal, deciméterben. Hogy egy 5,7 méter hosszú ultraluxus-limuzinból hogy csináltak kupét…

Zlatan Ibrahimovic autója


A Porsche Carrera GT utódjának szánt 918 Spyder Ibra figyelmét is felkeltette

Ibra már Svédországban, Malmöben született jugoszláv szülők gyermekeként. Ronaldo volt a példaképe, úgy tűnik nem hiába, hiszen 33 trófeát hódított el pályafutása alatt. Mindig forr körülötte a levegő, sokszor balhés, de ennek ellenére vitathatatlan, hogy amit a pályán nyújt, az egy olyan léc, amit nem túl könnyű megugrani. Amit ő hajt, egy Porsche 918 Spyder, a plug-in hibridek csúcsát. Persze ebben már nem azért van a hibrid rendszer, hogy csökkentse a fogyasztást, hanem hogy 2,6 másodperc alatt repítse százra az autót.

Cristiano Ronaldo autója


A ferrari fioranoi tesztpályáján alig 1.3 másodperccel van lemaradva a leggyorsabb LaFerrari után az F12tdf

CR a világ egyik leghype-oltabb focistája, folyton címlapon van, így igazából nem is nagyon lehet újat írni róla. Ismertségének köszönhetően számos poén forrása, még a tavalyi magyar-portugál 3-3-as EB-meccs is megihlette az internet népét. A garázsában több különleges autó is áll, Bugatti Veyron, LaFerrari, legújabb szerzeménye, amivel múlt héten lepte meg magát egy Ferrari F12tdf. Az F12berlinetta durvított változata ugyanazt a V12-es motort használja, mint az alapváltozat, csak a tdf-ben a 6.3 literes V12-es motor 769 LE-t ad le, miközben az autó súlya is csökkent 110 kilóval.

Bármelyik Mennyei Megyei Játékos verdája


Megbízható, soha nem rohad le, 0 elektronika, csak a vezetési élmény, "menetszél" a hajba... kell ennél több?

A mennyei megyei játékosok speciális életvitele speciális járművet kíván meg, ugyanis teljesen más ritmusban élnek-játszanak, mint a magukat „profinak” nevezők. Egy megyei játékosnak fontos a vezetési élmény, így az elektronikát nagy ívben kerülik, ellenben akár csapatszállításra is alkalmasnak kell lennie a járműnek, valamint kiváló terepképességekkel kell rendelkeznie. Még a nagy sportújságok se cikkeznek arról, mennyibe kerülnek a megyei játékosok aszfaltszaggatói, de csak összehasonlításképp: a profiknak nincs ilyen! Forrás: