200-zal száguldozott a leállósávban egy ámokfutó az M7-esen – VIDEÓ!

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-08-29, 09:04

Megvan a nap idiótája cím győztese.

Kiszabadult az M7-es autópályára egy újabb aszfaltbetyár, aki szinte végig 200 feletti tempóval száguldozott a leállósávban. Közben pedig csak az egyik kezét tartotta a kormányon, a másik kezében a mobilját fogta, amivel videofelvételt készített a mutatványáról.

A BMW-t vezető sofőr bármelyik pillanatban tömegbalesetet okozhatott volna, de ez láthatóan hidegen hagyta. Életveszélyes előzéseket mutatott be egymás után, még a kamionok mellett sem lassított le.

Ámokfutó száguldott a leállósávban az M7-es autópályán

A videó vége felé látható egy autós, aki a belső sávban haladt, aztán próbált lehúzódni az óriási tempóban érkező BMW elől. Az ámokfutó sofőr azonban nem várta meg, amíg tiszta lesz előtte a terep, inkább váratlanul jobbról megelőzte a másik kocsit, centiken múlt, hogy nem lett belőle karambol.

Félelmetes belegondolni, mi történt volna, ha ilyen tempónál defektet kap a sofőr, aki mások életét is veszélybe sodorta. Több százezer forintos bírság jár egyébként az ehhez hasonló szabálytalanságért, de talán nagyobb büntetést is kaphatna az, aki látványosan semmibe veszi a KRESZ szabályait.

Biztosítéknak beillesztettem a Tények beszámolóját is, arra az esetre, ha a videó menet közben eltűnne a YouTube-ról.

Kapcsolódó írások

A Teréz Körút a Nyugati Pályaudvarnál
2019. május 17.
Építkezési munkálatok miatt változik a forgalom rendje a Teréz körúton
Az M7 autópálya egyik szakasza
2019. május 17.
Az autópálya munkálatai csak szeptemberben folytatódnak

További hírek