2019. december 21. | 09:44

A kormány bombahíre felrázta a hazai autópiacot, míg a dízeleseknek ekkor sem jött megnyugtató hír.

Köpködés nélkül: 2,5 millió autóra az államtól?

Február elején jött a bombahír: a kormány a családok támogatásának jegyében 2,5 millió forintos támogatást hirdetett meg legalább 7 személyes új autók vásárlására. Azóta minden részlet kiderült, sokan éltek a lehetőséggel, igaz, a 2,5 millió forintos támogatás maximális értékét nem mindenki tudta kihasználni.

Még egy akadály a dízeleknek

Nem csillapodott a dízelekkel kapcsolatos aggodalom, ez pedig a hazai jövedéki adó-szabályozással volt kapcsolatos.

Lehetetlen előre megmondani, mi lesz a használt dízelekkel?

Még mindig aktuális a kérdés, melyet Matyi igyekezett megválaszolni grafikonnal és táblázattal megspékelt cikkében. 

Valentin-napi gyorstalpaló – avagy 10 dolog, amit egy carguyról tudni kell

Ha Február, akkor Valentin nap, még így van ez akkor is, ha sokakat a hideg ráz ki tőle. Ennek kapcsán Adri írt egy cikket, hogy mi az a 10 dolog, amit egy átlagos carguyról tudni kell - ha még nem olvastad, kár volna kihagyni!

TOP 10 legfürgébb SUV, melyet megkaparinthatsz 2019-ben

Az év elején mindig érdekes kérdés, mik az adott évben a legjobb modellek. A kérdés persze nehezen értelmezhető, hiszen kinek mi a fontos, gyorsulás, biztonság, fogyasztás? Adri most a gyorsulás szemszögéből vizsgálta az SUV-ket.

22 különleges közlekedési szabály az Egyesült Államokból

Hajdu Balázs összeszedett 22 különleges közlekedési szabályt, melyek az USA területén vanak érvényben. Személyes kedvencem rögtön az első, a bekötött szemmel való vezetéssel kapcsolatos regula.

Az Audinál többé nem ismerik a piros lámpa fogalmát

Az Audi érdekes innovációval rukkolt elő, az általuk kifejlesztett rendszer abban hivatott segíteni, hogy milyen tempóval érdemes közlekedni annak érdekében, hogy piros lámpánál való ácsorgás nélkül suhanhass szerte a világban. 

A Mazda történelem egy elveszettnek hitt darabkája került elő

Előkerült február során egy versenylegenda: egy 1982-es Le Mans-i versenyen szereplő Mazda 254i utolsó példánya, melyet már elveszettnek hitt a világ.

Három Opel Lotus Omega kerül árverésre!

A hó végén látott napvilágot a hír, hogy a Retro Race Autószalon alkalmával három ikonikus szuper-szedánt is elárvereznek, méghozzá három Opel Lotus Omega személyében.

A 2019-es Genfi Autószalon újdonságai A-tól Z-ig

A legtöbbeket azonban nem a Retro Race Autószalon, hanem a közelgő Genfi Autószalon tartott lázban, így volt ezzel szerkesztőségünk is. Márk összeszedte a várható újdonságokat A-tól Z-ig.