2019. december 22. | 09:44

Vajna Timi eközben az Instán árulja Lamborghinijét.

Leállítják az Audi TT gyártását?

Március közepén felröppent a hír, mely szerint veszélybe került a győri Audi ikonikus modelljének gyártása. Azóta májusban már be is igazolódott a hír, a négykarikás gyártó stratégiájában az elektromos autók kapnak nagyobb szerepet a jövőben.

5+1 olcsó családi egyterű a használtpiacról

A kormány februári bejelentése után tavasszal rivaldafénybe kerültek a családi autók, ezt a hullámot igyekeztük mi is meglovagolni. Alexander összeszedte, melyek azok az olcsó családi egyterűk, amik közül érdemes lehet szemezgetni, ha valaki mégis inkább a használt piacról választana.

Könnyen lángra lobbanhat 12-féle BMW modell

A Daily Mail március elején érdekes hírt tett közzé, amely 250 ezer BMW tulajdonost érintett.

Ezek 2019 legbiztonságosabb autói

Az Euro NCAP évről évre különböző típusokat vizsgálnak, ezek alapján Matyi összeszedte, melyek voltak akkor a legjobb ötcsillagos modellek a piacon.

Vajna Timi az Instán árulja Lamborghinijét!

Nagy vihart kavart, amikor kiderült, Andy Vajna halála után felesége az egyik közösségi oldalon kezdte árulni Lamborghinijét.

Minden idők 17 legrosszabb Forma-1-es pilótája

A hónap közepén megkezdődött az F1-es szezon, ennek kapcsán pár érdekességgel jelentkeztünk a száguldó Cirkusz Világából. Gondoltad volna, hogy a legrosszabb pilóták között Bernie Ecclestone is helyet kapott?

Legkönnyebben a Suzuki Jimny lopható, de mások is leszerepeltek

Március folyamán 11 kulcsnélkül nyitható autót vizsgált meg a Tatcham Research, méghozzá azok lopás elleni védelmét vették górcső alá. A sokak által kedvelt Suzuki Jimny igencsak gyengén szerepelt a teszten.

2019 első Parkoló Parádéja képekben – GALÉRIA

A hónap közepén lezajlott az első Parkoló Parádé, amelyről Matyi számolt be nektek. A szöveges összefoglaló mellett érdemes meglesni a galériát is!

Gyémántok az örökkévalóságnak - Mitsubishi Lancer 1.6 GLXI (1994) használtteszt

Nagyon szerettétek a Mitsubishi Lancer 1.6 GLXI (1994) használttesztet, melyet Péter András publikált. Az azóta már 25 esztendős gépet maga a tulajdonos mutatta be, és megosztotta a 11 év használat során felgyülemlő tapasztalatait.

Élményautónak csak a GC8: Subaru Impreza WRX STI 555 (1995) – Teszt + Videó

Szintén maga a tulajdonos mesélt a címben szereplő Subaruról, ezt a tesztet egy különleges hangulatú videóval is megspékeltük.