2020. december 04. | 09:32

Idén csak a Goodwood SpeedWeek volt megtartva zárt kapuk mögött. Jövőre visszatér a három rendezvényes felállás.

Idén elmaradt a Goodwood Sebességfesztivál, amit több évtizede rendszeresen megtartottak. Bízva abban, hogy jövő júliusban már vége lesz a pandémia okozta rémálomnak, a rendezők bejelentették, hogy biztosan visszatérnek a 2021. július 8-11-ig a világ legérdekesebb autói Nyugat-Sussexbe. Nem is akárhogy, hiszen nagyobb rendezvényt ígérnek, mint valaha.

Olyan legendák is visszatérnek majd a pályára, mint Mario Andretti, aki harmadjára is részt vesz az eseményen. Elmondása alapján ez hatalmas megtiszteltetés számára, hiszen szerinte is páratlan ez a rendezvény. Nem is áll messze a valóságtól, hiszen a bemutatók mellett olyan új modellek és sportkocsik is lesznek, amit még nem is láthatott a nagyközönség.

“Az emberek, szurkolók, legendák, versenyzők és a csapatok teszik különlegessé az eseményeinket. Végtelenül csalódottak voltunk, amikor le kellett mondanunk az idei rendezvényeink egy részét. Most viszont örömmel jelenthetjük be, hogy jövőre mindhárom eseményünkre sort kerítünk. Köszönet minden hűséges támogatónknak, akik mérhetetlenül sokat segítettek ebben a nagyon nehéz évben.” – mondta Richmond hercege.