2021. január 12. | 21:55

A befolyt összeget az amerikai rapper, Ludacris által alapított jótékonysági szervezeten keresztül gyermekek képességfejlesztésére fordítják majd.

Amióta bemutatták a vadonatúj Ford Bronco modellt Amerikában, az emberek mindenáron szeretnének hozzájutni ehhez az autóhoz. Az összes First Edition példány gazdára talált, a várólisták elképesztően hosszúak, az első rendeléseket pedig legkorábban 2022-ben tudják majd teljesíteni. Egy jótékonysági árverésen azonban egy szerencsés hozzájuthat egy Ford Bronco First Edition modellhez.

Az aukcióra kerülő járművet a Galpin Ford ajánlotta fel, az árverést pedig az amerikai rapper által alapított jótékonysági szervezet, a KidNation bonyolítja le. A befolyt összeget gyermekek vizuális és zenés történetmesélésen keresztül történő képességfejlesztésére fordítják.

Az árverés győztese egy személyre szabott Ford Bronco modell mellett közel 15 millió forintnak megfelelő készpénzt, valamint egy ingyen utazást kap Los Angelesbe, ahol Ludacris személyesen adja át neki az autó kulcsait. Sőt, a szerencsés nyertes együtt is ebédelhet az amerikai sztárral.

„Édesapám gyerekkorában járt a Mount Vernon-i Boys & Girls klubban, így ez a kampány rendkívül fontos számomra. Az ő szívében mindig fontos helye volt ennek a klubnak. Köszönöm a támogatók segítségét, mely lehetővé teszi, hogy létfontosságú adományokkal járuljunk hozzá a gyerekek fejlődéséhez. A jövőben hasonló kezdeményezéseket szeretnénk véghezvinni” - nyilatkozta Ludacris az amerikai The Drive magazinnak.