2021-es Ford Bronco First Edition modell találhat gazdára egy jótékonysági aukción

Közzétéve:
2021-01-12, 20:55

A befolyt összeget az amerikai rapper, Ludacris által alapított jótékonysági szervezeten keresztül gyermekek képességfejlesztésére fordítják majd.

Amióta bemutatták a vadonatúj Ford Bronco modellt Amerikában, az emberek mindenáron szeretnének hozzájutni ehhez az autóhoz. Az összes First Edition példány gazdára talált, a várólisták elképesztően hosszúak, az első rendeléseket pedig legkorábban 2022-ben tudják majd teljesíteni. Egy jótékonysági árverésen azonban egy szerencsés hozzájuthat egy Ford Bronco First Edition modellhez.

Az aukcióra kerülő járművet a Galpin Ford ajánlotta fel, az árverést pedig az amerikai rapper által alapított jótékonysági szervezet, a KidNation bonyolítja le. A befolyt összeget gyermekek vizuális és zenés történetmesélésen keresztül történő képességfejlesztésére fordítják.

2021-es Ford Bronco First Edition

Az árverés győztese egy személyre szabott Ford Bronco modell mellett közel 15 millió forintnak megfelelő készpénzt, valamint egy ingyen utazást kap Los Angelesbe, ahol Ludacris személyesen adja át neki az autó kulcsait. Sőt, a szerencsés nyertes együtt is ebédelhet az amerikai sztárral.

„Édesapám gyerekkorában járt a Mount Vernon-i Boys & Girls klubban, így ez a kampány rendkívül fontos számomra. Az ő szívében mindig fontos helye volt ennek a klubnak. Köszönöm a támogatók segítségét, mely lehetővé teszi, hogy létfontosságú adományokkal járuljunk hozzá a gyerekek fejlődéséhez. A jövőben hasonló kezdeményezéseket szeretnénk véghezvinni” - nyilatkozta Ludacris az amerikai The Drive magazinnak.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

1984 Ford Bronco XLT, barna SUV, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. szeptember 14.
1980-ban mutatkozott be a Ford Bronco harmadik generációja. Az évek múlásával több apró módosításon esett át, de a széria csak 1984-ben nyerte el legmarkánsabb jellegzetességeit
1965 Mercury M-100, piros, pickup, elölnézet, oldalnézet, jobbról, RM Sotheby’s
2019. december 26.
1965-ben a Mercury kanadai divíziója bemutatta a 4. generációs M-100-as pickup átdolgozott változatát. A kistehert csak Kanadában értékesítették, ami sokban egyezett a vele kortárs Ford F-100-assal

További hírek