2019. október 26. | 02:01

Éppen 3 esztendeje tettük közzé első cikkünket az akkor még blognak induló weboldalunkon.

Telnek múlnak az évek, a 3 fős szerkesztőségből 16 fős lett, egy dolog azonban változatlan: Ti, Kedves Olvasók töretlenül megtiszteltek bennünket bizalmatokkal.

Ami azt illeti, közösségünk minden létező platformon nőttön nő, közel 130 ezren követtek bennünket a Facebookon, 20 ezren az Instagramon, és bő 10 ezren feliratkoztatok már YouTube csatornánkra. Köszönjük!

A nyilvános statisztikák mellett van pár dolog, amire kevés rálátásotok nyílik, például az, hogy mikor milyen cikk mely okból születik meg weboldalunkon. Túl azon, hogy nyilvánvalóan foglalkoztat bennünket az, hogy hányan lapozzák virtuális hasábjainkat, igyekszünk az igényeiteknek maximálisan megfelelni - így születnek a toplistás cikkek is, melyek hatalmas népszerűségnek örvendenek.

Csapatfotó az Alapjárat szerkesztőségéről

Ezek közül választottam ki most az öt legnépszerűbbet az indulás napja óta, fogyasszátok őket egészséggel!

Külön születésnapi videóval ugyan nem készültünk, annyit azonban elárulok, néhány napon belül egy olyan rövidfilmet láthattok YouTube csatornánkon, amelybe szívét-lelkét beletette a csapat! Nem mellesleg bízunk abban, hogy remekül fogtok szórakozni.

Addig is némi olvasnivalóval kívánok kellemes hétvégét Nektek!

5 népszerű cikk az elmúlt 3 évből

Egy motor hosszú életémnek titka persze a gondos karbantartás, de bizonyos erőforrások annyira jól sikerültek, hogy még egy igénytelen tulajjal is több százezer kilométert vígan szaladnak. Következzen a 8 legstrapabíróbb motor Aranyossy Medárd szerint, amik minimális odafigyeléssel is bírják a nyúzást.

A 8 legmegbízhatóbb motor

Ha sietni kell, jobb elfogóautó kell az 1,6-os rendőrségi Astráknál. Hogy mégis milyenek? Megtudhatod Ujj Péter Tamás írásából!

9+1 gizda rendőrautó a nagyvilágból

Az USA autós feketelistája már bőven 300 fölöttire rúg, amik közül vannak olyan típusok, amiket sosem gondoltál volna, hogy tilos bevinni és használni az USA-ban. Bolgár Krisztián gyűjtése.

8 tiltólistás autó az USA-ban

Még a legjobb autógyártókkal is előfordulhat, hogy összehoznak egy hatalmas baklövést. Elég egy rosszul sikeredett projekt, arra bizony hosszú ideig emlékezni fognak: íme, a legrosszabb autók listája Aranyossy Medárd kutatómunkájának eredményeként!

A valaha volt 8 legrosszabb autó

Kombi A8? Ötajtós Phaeton? Tizenhat hengeres Audi? Először talán furcsán hangzanak ezek a konceptek, de kiemelkedő szerepük volt a Volkswagen-csoport későbbi sikereiben! Nagy Alexander összeállítása.

A Volkswagen konszern 5 korszakalkotó tanulmányautója