365 millióért árulják Budapesten ezt a McLaren Sennát

Tóth Balázs
Közzétéve:
2019-09-22, 10:57

Mindössze 500 kilométer van benne.

Egy teljesen újszerű McLaren Sennát árulnak a Használtautó.hu felületén. A narancsszínű sportkocsiba mindösszesen 500 kilométert csavartak eddig.

A 2019/5 évjáratú négykerekű értelemszerűen kitűnő állapotnak örvend. Az adatlapja szerint 799 lóerős benzines kocsi automata sebességváltóval van felszerelve, és érvényes magyar okmányokkal rendelkezik.

Vételára 365 millió forint a cikk megírásának pillanatában, amely elképzelhető, hogy a kereslet függvényében emelkedik, mint történt az Korda György egykori verdája esetében. Rövid és hosszú távú bérbeadás is szóba jöhet.

A tulajdonos a leírásban kiemeli, hogy csak olyanok jelentkezését várja e-mail útján, aki bizonyítani tudja, hogy rendelkezik a vételárral. Jó nagy zseb kell ahhoz, hogy valaki elvigye egy próbakörre a járgyányt, mivel a tulajdonos szerint csak akkor lehet a McLarennel menni néhány métert, ha a vételár feszíti az érdeklődő zsebét.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Árverésre bocsátják Ayrton Senna McLarenjét
2018. február 03.
Az a Senna által vezetett MP4-8 kerül “kalapács alá”, amellyel utoljára nyert a brazil legenda Monacói Nagydíjat.
McLaren Senna GTR, elölről fotózva
2018. november 07.
A McLaren Senna GTR tanulmányt a Genfi Autószalonon mutatták be, most pedig néhány technikai adatot is napvilágra hozott a wokingi gyártó.

További hírek