Rendesen odaver a McLaren Senna GTR hangorgiája

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-07-19, 14:43

Belenyom a székbe a V8-as motor muzsikája.

A július elején megrendezésre kerülő Goodwoodi Sebességfesztiválon a 825 lóerős McLaren Senna GTR is tiszteletét tette az autórajongók legnagyobb örömére. A 4 literes, ikerturbós V8-as motor mennyei hangokat adott ki magából, ezt tényleg érdemes meghallgatnod!

A brutális külsővel rendelkező autó nemrégiben Cristiano Ronaldo érdeklődését is felkeltette, a Juventus ötszörös aranylabdás labdarúgója gyorsan le is csapott egy McLarenre (igaz, az 25 lóerővel gyengébb, mint a GTR). Ha kíváncsi vagy az autó részletes technikai paramétereire, akkor olvasd el a 2018-as Genfi Autószalon alkalmával készült beszámolót, ugyanis abból minden kiderül.

Júniusban egy sokkal kellemetlenebb dolog miatt került be a hírekbe a McLaren, egy nem várt meghibásodás komoly pánikot váltott ki az emberekben.

Kapcsolódó írások

McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!
A 8 legszebb hangú V12
2017. június 13.
A V10-ek után mindenképp érdemes a 12 hengeres V motorokat is átnyálazni. Szinte kizárólag szuperautókat és óriás luxus szedánokat szereltek ilyen szívvel, így a hétköznapi autók szóba se jöhetnek.

További hírek