Cristiano Ronaldo nem tud leállni, úgy tűnik újabb négykerekűvel bővítette amúgy sem csekély autóparkját. Nemrég felröppent a hír, hogy megvette a világ legdrágább autóját, a Genfi Autószalonon bemutatott Bugatti La Voiture Noire-t potom 5,2 milliárd forintért. Utóbb ez kacsának bizonyult, amit bizonyít, hogy sem Facebook sem Instagram oldalára nem töltött fel vele képet, amin pózol vele, márpedig ami nem kerül fel a két óriás egyikére, az meg sem történik ugyebár.

Most azonban új videót tett közzé a nemrég az olasz bajnokság legjobbjának választott európabajnok labdarúgó. A videón egy McLaren Sennával gurul szép komótos tempóban, a háttérben feltűnik a márciusban vásárolt családi autója, amely egy 121 millió forint értékű Rolls Royce. A posztot fél órán belül 1 millióan lájkolták, köztük egykori csapattársa, a regnáló aranylabdás Luca Modric is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

Az internet nem túl mély bugyraiban megtalálható egy poszt a Sport et Classic Cars nevű Facebook oldalon, mely április 9-én tett közzé egy galériát. A bejegyzésben állítják, a fotókon Cristiano Ronaldo számára szálítandó McLaren Sennája látható. Értéke minimum 1 millió euró, ami jelen árfolyamon átszámítva 325,5 millió forintnak felel meg. Egy aukción januárban 1,45 millió dollárért kelt el egy McLaren Senna.

Cristiano Ronaldo pózol legújabb szerzeményével, egy McLaren Sennával
Cristiano Ronaldo pózol legújabb szerzeményével, egy McLaren Sennával

Ha többet szeretnél megtudni a kocsi technikai paramétereiről,a 2018-as Genfi Autószalon alkalmával készült beszámolóból minden kiderül. Ha pedig arra vagy kíváncsi, hogy festett leszállításkor Cristiano kocsija, akkor a lenti galériában megleshetsz pár képet!