2019. március 04. | 12:46

A Juventus focistája egy méretes Rolls-Royce-szal bővítette luxusautó gyűjteményét

Cristiano Ronaldo csapata, a Juventus vasárnap nagyon fontos rangadót nyert meg a Napoli otthonában, a portugál támadó még a meccs előtt vett magának egy új játékszert. Ronaldo egy 330 ezer fontos (több mint 121 millió forintos) Rolls-Royce Cullinan mellett pózolt, a képet pedig megosztotta a 156 millió Instagram követőjével. A kép címe:

„A munka elvégezve.” 

A 34 éves klasszisnak komoly luxusautó gyűjteménye van, melyben Aston Martin, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, BMW, Bentley, Mercedes és Maserati modellek is vannak. A goal.com készített ennek kapcsán egy három perces videós összeállítást, melyben a kocsik mellett azok árcédulája is fel van tüntetve.

Ronaldo egyébként kiváló formában futballozik, szóval mondhatni megdolgozik a pénzéért: a Sampdoria csatárával, Fabio Quagliarellával holtversenyben, 19 góllal vezeti a Serie A góllövőlistáját. Az idényben lejátszott 34 meccsen összesen 21 gólt és 12 gólpasszt hozott össze. Nápolyban ugyan nem talált be, ám csapata így is begyűjtötte a három pontot, ezzel újabb lépést tett a bajnoki cím felé. A Juventus még veretlen a bajnokságban, zsinórban nyolcadik alkalommal hódíthatja el a Scudettót. A Bajnokok Ligájában azonban kétgólost hátrányt kellene ledolgozniuk az Atlético Madriddal szemben, ami nem lesz egyszerű feladat. Ha azonban sikerül, talán meglepi magát egy újabb vagány járgánnyal a portugál zseni?