ALAPJÁRAT - SZEDD alá! szemétszedés

Közzétéve:
2019-12-09, 12:25

Egy kis közösségi munkára invitálunk téged is, egy élhetőbb környezetért.

Kedves Olvasóm!

Azzal a céllal írom ezt a cikket, hogy felhívjam figyelmed a meglehetősen szennyezett városi környezetre. Amellett hogy finoman szólva is okádék ahogy kinéz a rengeteg szét dobált szemét minden olyan helyen ahol 1-nél több ember fordul meg, még rettentően káros is a környezetre, a növényzetre. Műanyag szatyrok, flakonok, veszélyes hulladék hegyek, Gizi fél cipőjéről meg Béla ledobott alsógatyeszáról már ne is beszéljünk. Lévén értelmes ember vagy, akinek van elképzelése az ideális világról a jövőbe tekintve is, biztosan téged is zavar hogy botrányos a köztisztaság.

Sajnos csodát mi sem tudunk tenni, de kiszemeltünk magunknak egy teljes utcát, ahol bizony több száz ember közlekedik naponta, mégis úgy néz ki mint egy szeméttelep. A budaörsi vasútállomásról van szó, egészen pontosan a Raktár utca teljes hosszáról. Elszomorító a helyzet, ezért úgy döntöttünk, idén teszünk valamit a helyzet javításának érdekében. Erre a kis közösségi szemétszedésre invitálunk meg téged. Ha szeretnél tenni valamit a környezetért és a köztisztaságért csatlakozz hozzánk 2019. december 17-én 12:00 és 17:00 között, a budaörsi vasútállomáson a Raktár utcában!

Amire készülj, ha úgy döntesz besegítesz nekünk:

  • Hideg lesz, ezért kérünk öltözz rétegesen, és olyan ruhát, cipőt válassz amit nem sajnálsz, amin nem hatol át a hideg, a víz, a kosz, esetlegesen üvegszilánk, törmelék. A lighweight sneaker most nem lesz megfelelő, izmosabb lábbeli elkél.
  • Kesztyűt és szemetes zsákokat biztosítunk neked, valamint a hideg leküzdésére forró teával is kínálunk minden résztvevőt.
  • Az esemény 12:00 és 17:00 között zajlik, és annyi percig/óráig dolgozol velünk, amennyit jónak látsz.
  • Helyszín: 2040 BudaörsRaktár utca

Részvételi szándékodat jelezd kérlek a Facebook eseménynél, hogy tudjuk hányótokra számíthatunk!

Előre is köszönjük szépen, ha eljösz és segítesz nekünk!

Forrás:

További autós hírek

Nem elég, hogy nem akarja a piros lámpát kivárni… “Szokásos esti dugó a híd felé, két sáv áll mint a…

Halálra gázolt egy személygépkocsi egy gyalogoló férfit az M5-ös autópályán. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2020. január 22-én 22…

Talán az ilyen esetekre mondják, egyik 19 másik egy híján 20!? Ködös, alig belátható útszakaszon kezdett egy teherautó előzésébe a…

Egészen elképesztő videóra hívta fel a figyelmünket olvasónk. “Gyalogos át szeretne menni a zebrán, sikerül is neki a 6. előtte…

Lassan tele a város civil járörökkel, mindenütt kamerák, folyamatosan indulnak dashcam alapján is az eljárások hivatalból, valamint sorra történnek az…

Kapcsolódó írások

Audi roller elektromos
2019. augusztus 08.
Az Audi ismeretlen vizekre evezne az E-Tron roller koncepcióval.
Isten éltessen Oszkár – a közösségi autózás szépségeiről
2017. október 05.
Szeptember elején ünnepelte 10 éves születésnapját az Oszkár - nem egy ifjú hegedűművészről van szó, hanem az utóbbi évtized egyik legjobb civil kezdeményezéséről.
Autó szépségverseny volt hétvégén! GALÉRIA!
2017. november 06.
Megrendezésre került az első Országos Autó Szépségverseny Díjkiosztó és Találkozó a CarLinx szervezésében november 4-én több mint 100 résztvevővel!
Ma lesz a villanyautósok közösségének országos találkozója!
2018. március 29.
2018. március 29-én, csütörtökön első alkalommal tart az ország több pontján találkozókat a Villanyautósok Közössége. Látogass ki te is a hozzád legközelebb eső helyszínre!