Kedves Olvasóm!

Azzal a céllal írom ezt a cikket, hogy felhívjam figyelmed a meglehetősen szennyezett városi környezetre. Amellett hogy finoman szólva is okádék ahogy kinéz a rengeteg szét dobált szemét minden olyan helyen ahol 1-nél több ember fordul meg, még rettentően káros is a környezetre, a növényzetre. Műanyag szatyrok, flakonok, veszélyes hulladék hegyek, Gizi fél cipőjéről meg Béla ledobott alsógatyeszáról már ne is beszéljünk. Lévén értelmes ember vagy, akinek van elképzelése az ideális világról a jövőbe tekintve is, biztosan téged is zavar hogy botrányos a köztisztaság.

Sajnos csodát mi sem tudunk tenni, de kiszemeltünk magunknak egy teljes utcát, ahol bizony több száz ember közlekedik naponta, mégis úgy néz ki mint egy szeméttelep. A budaörsi vasútállomásról van szó, egészen pontosan a Raktár utca teljes hosszáról. Elszomorító a helyzet, ezért úgy döntöttünk, idén teszünk valamit a helyzet javításának érdekében. Erre a kis közösségi szemétszedésre invitálunk meg téged. Ha szeretnél tenni valamit a környezetért és a köztisztaságért csatlakozz hozzánk 2019. december 17-én 12:00 és 17:00 között, a budaörsi vasútállomáson a Raktár utcában!

Amire készülj, ha úgy döntesz besegítesz nekünk:

  • Hideg lesz, ezért kérünk öltözz rétegesen, és olyan ruhát, cipőt válassz amit nem sajnálsz, amin nem hatol át a hideg, a víz, a kosz, esetlegesen üvegszilánk, törmelék. A lighweight sneaker most nem lesz megfelelő, izmosabb lábbeli elkél.
  • Kesztyűt és szemetes zsákokat biztosítunk neked, valamint a hideg leküzdésére forró teával is kínálunk minden résztvevőt.
  • Az esemény 12:00 és 17:00 között zajlik, és annyi percig/óráig dolgozol velünk, amennyit jónak látsz.
  • Helyszín: 2040 BudaörsRaktár utca

Részvételi szándékodat jelezd kérlek a Facebook eseménynél, hogy tudjuk hányótokra számíthatunk!

Előre is köszönjük szépen, ha eljösz és segítesz nekünk!