ALAPJÁRAT - SZEDD alá! szemétszedés

Közzétéve:
2019-12-09, 12:25

Egy kis közösségi munkára invitálunk téged is, egy élhetőbb környezetért.

Kedves Olvasóm!

Azzal a céllal írom ezt a cikket, hogy felhívjam figyelmed a meglehetősen szennyezett városi környezetre. Amellett hogy finoman szólva is okádék ahogy kinéz a rengeteg szét dobált szemét minden olyan helyen ahol 1-nél több ember fordul meg, még rettentően káros is a környezetre, a növényzetre. Műanyag szatyrok, flakonok, veszélyes hulladék hegyek, Gizi fél cipőjéről meg Béla ledobott alsógatyeszáról már ne is beszéljünk. Lévén értelmes ember vagy, akinek van elképzelése az ideális világról a jövőbe tekintve is, biztosan téged is zavar hogy botrányos a köztisztaság.

Sajnos csodát mi sem tudunk tenni, de kiszemeltünk magunknak egy teljes utcát, ahol bizony több száz ember közlekedik naponta, mégis úgy néz ki mint egy szeméttelep. A budaörsi vasútállomásról van szó, egészen pontosan a Raktár utca teljes hosszáról. Elszomorító a helyzet, ezért úgy döntöttünk, idén teszünk valamit a helyzet javításának érdekében. Erre a kis közösségi szemétszedésre invitálunk meg téged. Ha szeretnél tenni valamit a környezetért és a köztisztaságért csatlakozz hozzánk 2019. december 17-én 12:00 és 17:00 között, a budaörsi vasútállomáson a Raktár utcában!

Amire készülj, ha úgy döntesz besegítesz nekünk:

  • Hideg lesz, ezért kérünk öltözz rétegesen, és olyan ruhát, cipőt válassz amit nem sajnálsz, amin nem hatol át a hideg, a víz, a kosz, esetlegesen üvegszilánk, törmelék. A lighweight sneaker most nem lesz megfelelő, izmosabb lábbeli elkél.
  • Kesztyűt és szemetes zsákokat biztosítunk neked, valamint a hideg leküzdésére forró teával is kínálunk minden résztvevőt.
  • Az esemény 12:00 és 17:00 között zajlik, és annyi percig/óráig dolgozol velünk, amennyit jónak látsz.
  • Helyszín: 2040 BudaörsRaktár utca

Részvételi szándékodat jelezd kérlek a Facebook eseménynél, hogy tudjuk hányótokra számíthatunk!

Előre is köszönjük szépen, ha eljösz és segítesz nekünk!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Audi roller elektromos
2019. augusztus 08.
Az Audi ismeretlen vizekre evezne az E-Tron roller koncepcióval.
Isten éltessen Oszkár – a közösségi autózás szépségeiről
2017. október 05.
Szeptember elején ünnepelte 10 éves születésnapját az Oszkár - nem egy ifjú hegedűművészről van szó, hanem az utóbbi évtized egyik legjobb civil kezdeményezéséről.

További hírek