Alkohol és kábítószer is volt az autóval pusztító sofőr vérében

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-07-28, 09:41

A 24 éves férfi a romok között ült, amikor rátaláltak a rendőrök.

A szentendrei rendőrök járművezetés ittas állapotban, valamint járművezetés bódult állapotban vétségének gyanúja miatt indítottak eljárást egy fiatal járművezető ellen, aki komoly pusztítást vitt végbe az autójával Leányfalun.

Oldalára borult BMW

A rendőröket 2020. július 25-én este értesítették arról, hogy valaki hatalmasat borult. Az egyenruhások kiterjedt helyszínnel találták szembe magukat, az oldalára borulva megrekedt BMW valósággal ledózerolta a környéket, olvasható a rendőrség honlapján megjelent cikkben.

Leányfalui baleset

A BMW-t vezető 24 éves sofőr Tahitótfalu felől Budapest irányába haladt, amikor Leányfalun előzésre szánta el magát, maga mögé akarta utasítani az előtte haladó kocsit. A manőver közben azonban elvesztette uralmát az autója felett és járdaszigetre hajtott. Utána kidöntött egy jelzőtáblát (ami nekicsapódott egy másik kocsinak), majd elsodort egy telefonfülkét, a BMW végül egy padon és egy hirdetőtáblán átgázolva rekedt meg egy kerítésnél az oldalára borulva (a borulás előtt még egy fát is kidöntött a jármű).

Megrongált telefonfülke

A 24 éves tahitótfalui férfi karcolásokkal (könyökzúzódással és felületi hámsérülésekkel) megúszta a balesetet. A rendőrség beszámolója szerint a sofőr a romok között ücsörgött, miután kikászálódott a kocsijából. A fiatalember zavarodottan viselkedett, esetében az alkoholszonda és a kábítószergyorsteszt is pozitív eredményt hozott (utóbbi THC-ra és amfetaminra).

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!
Volkswagen e-Up! elektromos kisautó elölről
2019. május 22.
Szlovákiában készülnek a konszern szupermini villanyautói

További hírek