A szentendrei rendőrök járművezetés ittas állapotban, valamint járművezetés bódult állapotban vétségének gyanúja miatt indítottak eljárást egy fiatal járművezető ellen, aki komoly pusztítást vitt végbe az autójával Leányfalun.

Oldalára borult BMW

A rendőröket 2020. július 25-én este értesítették arról, hogy valaki hatalmasat borult. Az egyenruhások kiterjedt helyszínnel találták szembe magukat, az oldalára borulva megrekedt BMW valósággal ledózerolta a környéket, olvasható a rendőrség honlapján megjelent cikkben.

Leányfalui baleset

A BMW-t vezető 24 éves sofőr Tahitótfalu felől Budapest irányába haladt, amikor Leányfalun előzésre szánta el magát, maga mögé akarta utasítani az előtte haladó kocsit. A manőver közben azonban elvesztette uralmát az autója felett és járdaszigetre hajtott. Utána kidöntött egy jelzőtáblát (ami nekicsapódott egy másik kocsinak), majd elsodort egy telefonfülkét, a BMW végül egy padon és egy hirdetőtáblán átgázolva rekedt meg egy kerítésnél az oldalára borulva (a borulás előtt még egy fát is kidöntött a jármű).

Megrongált telefonfülke

A 24 éves tahitótfalui férfi karcolásokkal (könyökzúzódással és felületi hámsérülésekkel) megúszta a balesetet. A rendőrség beszámolója szerint a sofőr a romok között ücsörgött, miután kikászálódott a kocsijából. A fiatalember zavarodottan viselkedett, esetében az alkoholszonda és a kábítószergyorsteszt is pozitív eredményt hozott (utóbbi THC-ra és amfetaminra).