All-in nélkül is tiéd lehet Korda György sportlimuzinja

Tóth Balázs
Közzétéve:
2019-08-11, 19:53

Persze azért megkéri a tulajdonosa a gépjármű árát.

Közel egymillió forintért árulnak a Használtautó.hu weboldalon egy 1994-es, 221 ezer kilométert futott világosszürke Honda Legend típusú, 4 ajtós személygépjárművet. Az elsőkerék meghajtású autó különlegessége, hogy az eladó nem kevesebbet állít, mint azt, hogy egykoron Korda Györgyé volt a prémium sportlimuzinként aposztrofált négykerekű. A hirdetést a Player.hu szúrta ki.

A kocsi azonnal elvihető, frissen szervizelt, és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami vonzóvá tehet egy használtautó hirdetést. Túl azon, hogy itt-ott még talán Korda György DNS-ei is megbúvhatnak a beltérben, a 25 esztendős autót garázsban tartották, rendszeresen karbantartották, és tulajdonosa nem dohányzott benne. Természetesen rendelkezik törzskönyvvel is.

Honda Legend

A bőr belsőt faberakás dobja fel, és olyan extrákat is fel lehet fedezni az élményautóban, mint fűthető ülés, memóriás vezetőülés, középső kartámasz és deréktámasz. A tükrők fűthetőek, a tempomat pedig megkönnyíti az autópályán való haladást. A leendő új tulajdonos 4 hangszórón keresztül élvezheti Korda György legnagyszerűbb slágereit, melyeket CD-n hallgathat, lévén, a CD-s autórádió is tartozék.

Még pár napig tombol a nyár, hatalmas fless lehet a balatoni éjszakában letekert ablakkal, enyhén kikönyökölve figyelni a reakciókat, miközben szóla a "Haver a nőkkel jól vigyázz" című 1976-os sláger.

A szívó V6-os 8 litert fogyaszt 150-ig, a tulajdonos állítása serint 600-at költött rá, mely vélhetően ezer forintban értendő.

Korda György pókeres kommentátortársa, Para-Kovács Imre úgy informált, hogy a kocsi valóban a legendás orgánumú énekesé lehetett hajdanán, szóval a kérdés adott:

Ki adja meg a közel 1 millió forintot?

Forrás:

Kapcsolódó írások

Trabant 601 S
2019. július 05.
Legfeljebb 2 millió forintot kell kifizetni egy kitűnő állapotú szedán vagy lépcsőshátú kivitelért.
Ezek a legmegbízhatóbb, használt városi kisautók!
2018. szeptember 13.
Készítettek egy felmérést, melynek függvényében több mint 18 000 embert kértek meg, hogy számoljanak be használt kisautójuk megbízhatóságáról!
Műszaki vizsga
2019. január 17.
Ha ismered egy autó előéletét, akkor tudod, mit veszel. Ennyi minden vásárlónak jár, hogy jó üzletet köthessen. Szerencsére ezt már otthonról is megteheted.
tizenhárom autó kezdőknek
2019. április 05.
Elérhető árú, mégis megbízható autót szeretnél? Összeszedtem a legjobb opciókat friss jogsisok számára!