2019. augusztus 11. | 23:53

Persze azért megkéri a tulajdonosa a gépjármű árát.

Közel egymillió forintért árulnak a Használtautó.hu weboldalon egy 1994-es, 221 ezer kilométert futott világosszürke Honda Legend típusú, 4 ajtós személygépjárművet. Az elsőkerék meghajtású autó különlegessége, hogy az eladó nem kevesebbet állít, mint azt, hogy egykoron Korda Györgyé volt a prémium sportlimuzinként aposztrofált négykerekű. A hirdetést a Player.hu szúrta ki.

A kocsi azonnal elvihető, frissen szervizelt, és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami vonzóvá tehet egy használtautó hirdetést. Túl azon, hogy itt-ott még talán Korda György DNS-ei is megbúvhatnak a beltérben, a 25 esztendős autót garázsban tartották, rendszeresen karbantartották, és tulajdonosa nem dohányzott benne. Természetesen rendelkezik törzskönyvvel is.

A bőr belsőt faberakás dobja fel, és olyan extrákat is fel lehet fedezni az élményautóban, mint fűthető ülés, memóriás vezetőülés, középső kartámasz és deréktámasz. A tükrők fűthetőek, a tempomat pedig megkönnyíti az autópályán való haladást. A leendő új tulajdonos 4 hangszórón keresztül élvezheti Korda György legnagyszerűbb slágereit, melyeket CD-n hallgathat, lévén, a CD-s autórádió is tartozék.

Még pár napig tombol a nyár, hatalmas fless lehet a balatoni éjszakában letekert ablakkal, enyhén kikönyökölve figyelni a reakciókat, miközben szóla a "Haver a nőkkel jól vigyázz" című 1976-os sláger.

A szívó V6-os 8 litert fogyaszt 150-ig, a tulajdonos állítása serint 600-at költött rá, mely vélhetően ezer forintban értendő.

Korda György pókeres kommentátortársa, Para-Kovács Imre úgy informált, hogy a kocsi valóban a legendás orgánumú énekesé lehetett hajdanán, szóval a kérdés adott:

Ki adja meg a közel 1 millió forintot?