Álló autómentőbe rohant egy Porsche az M1-esen, egy ember meghalt

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-07-22, 10:38

A sztráda Budapest felé vezető oldalán történt a halálos baleset.

Kedd este (17:50 perc körül) egy ember meghalt az M1-es autópályán, miután egy Porsche Cayenne SUV eddig tisztázatlan körülmények között nekiütközött a leállósávon dolgozó Iveco autómentőnek.

Összetört Porsche Cayenne oldalról fotózva

A baleset Kimle térségében, a sztráda 152. kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon történt. Egyelőre nem tudni, mi történt pontosan, csak tippelgetni lehet, elképzelhető, hogy a Porsche előzni próbált a leállósávban, és az autó sofőrje későn vette észre a várakozó autómentőt. Nem kizárt, hogy a balesetet előidéző járművezető telefonált vezetés közben, de én egyelőre nem szeretnék pálcát törni a feje fölött, mert mi van akkor, ha rosszul lett vezetés közben, és azért húzódott félre?

Ami tény, hogy a fiatal autómentős (aki még a 30-at sem töltötte be) azonnal meghalt a baleset helyszínén, rajta kívül egy ember súlyos, ketten pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek a balesetben. A helyszínelés félpályás útlezárás mellett folyt 21:40-ig, utána ismét zavartalanul haladhatott a forgalom az adott útszakaszon.

A baleset után nem sokkal az Autómentők Magyarországi Szakmai Szövetsége nevében Horváth Csaba szívbe markoló levélben búcsúzott el a tragikusan fiatalon elhunyt autómentőstől. Nyugodjék békében!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Facebook

24.hu

Kapcsolódó írások

Top 5 Porsche tanulmányautó, fehér Porsche, elölnézet, balról
2018. december 30.
A Porsche úgy döntött, bemutatja 5 kedvenc tanulmányautóját. A lista némely tagja meghökkentő, de egyikük sem mondható utolsónak.
Kamion alá csúszott Opelről készült fotó
2020. február 12.
Óbarok térségében történt a tragédia.

További hírek