Amit ez az ember parkolás közben művelt, arra nincsenek szavak

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-09-16, 13:51

Igazi parkolóművésszel van dolgunk!

A parkolás sok autósnak a gyenge pontja, vannak, akik egészen egyszerűen nem érzik a kocsijukat, így számukra igazi tortúra beállni a szűkösebb helyekre. A most látható sofőr viszont nem panaszkodhatott arra, hogy nincs elég tere a forgolódáshoz, mégis sikerült előadnia egy kínosan hosszúra nyúlt szerencsétlenkedést.

Gordon Ramsay értetlenkedik

Emberünk ellenállást nem tűrően vágtatott be a parkolóba, gyorsan ki is nézett magának egy szimpatikus parkolóhelyet. A térfigyelő kamera felvételéből nem lehet megmondani, de akkor már lehet, hogy izzadt a tenyere a kormányon, mert érezte, hogy rázós percek várnak rá.

A Mercedest kormányzó sofőr háttal szeretett volna betolatni, de bárhogy próbálkozott, csak nem sikerült beállnia a két vonal közé (elfelejtette Yoda egyik legfontosabb tanítását, a bölcs Jedi mester aranyköpését most be is illesztem neked).

Visszakanyarodva a valósághoz, a Mercedes volánja mögött csúnyán leégő sofőr idegrendszere 2 perc küzdelem után megadta magát, ezért megszégyenülve úgy döntött, hogy távozik a helyszínről. Lehet, hogy direkt bénázott ennyit, de kétlem, hogy ez így lett volna.

Íme a videó, amiért kattintottál:

Kapcsolódó írások

Volkswagen e-Up! elektromos kisautó elölről
2019. május 22.
Szlovákiában készülnek a konszern szupermini villanyautói
Gumit égető mercis oldalról
2019. december 09.
Ha azt hitted, hogy nem mutatunk videót, akkor nagyot tévedtél.

További hírek