Autójában akart öngyilkos lenni egy férfi Üllő térségében

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-08-24, 12:05

A férfi már eszméletlen volt, amikor a rendőrök megjelentek a helyszínen.

A nemzetalapítás ünnepén, azaz augusztus 20-án próbált véget vetni az életének egy férfi, aki az autójában ülve várt arra, hogy elragadja a halál. A helyszínre kiérkező rendőrök nem tétováztak, nekik köszönhetően sikerült megmenteni a férfi életét.

A rendőrséget augusztus 20-án késő este értesítették arról, hogy Üllő térségében egy piros színű Škoda áll az út szélén, amiben egy férfi mozdulatlanul ül. Az autót felkutató rendőrök azonnal látták, hogy nagy a baj, mint kiderült, az öngyilkossággal próbálkozó férfi slaggal vezette az utastérbe az autója kipufogógázát, plusz magára zárta a gépkocsi ajtajait, amivel megnehezítette a mentési folyamatot.

Piros színű Škoda gépkocsi

A dabasi rendőrök rögvest a férfi segítségére siettek, Tóth István rendőr törzszászlós és Máté Attila rendőr őrmester azon nyomban kitépték az autóból a csövet, egyikük pedig bemászott a gázzal telített utastérbe, miután betörték az egyik ablakot. Ezt követően kinyitották az ajtót, és kiemelték a járműből a férfit, aki addigra már elveszítette az eszméletét.

Az utolsó pillanatban érkező segítségnek köszönhetően nem történt tragédia, az időközben befutó mentősök kórházba vitték a férfit, aki további ellátásra szorult, hiszen nem kevés gáz került a tüdejébe.

Múlt hét csütörtökön egy másik férfi is úgy döntött, hogy véget vet az életének, sajnos rajta senki sem tudott segíteni. A kora reggeli órákban arra lettek figyelmesek az emberek, hogy lelassul a forgalom a köröshegyi völgyhíd M7-es Letenye felé vezető oldalán. A gépkocsi vezetője megállt az autójával a külső sávban, majd a szalagkorláthoz rohant és leugrott a mélybe. A hírek szerint egy 22 éves zamárdi férfi lett öngyilkos a hídnál, melynek a legnagyobb magassága 88 méter.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

A NÚSz Zrt. egyik ügyfélszolgálati irodája
2020. március 16.
Ez nem mentesíti az autósokat az útdíj fizetése alól.
Az Üvegtigris 3 forgatásán használt Lada oldalról fotózva
2020. július 08.
Dunakeszin vár új gazdájára a 60 lóerős négykerekű.

További hírek