Autóra esett egy dél-afrikai férfi, majd meztelenül a Kálvin tér felé sétált

Tóth Balázs
Közzétéve:
2019-05-29, 10:19

A rendőrök előállították a deviáns viselkedésű úriembert

Budapest IX. kerületében történt május 28-án kedden 13:05-kor egy szokatlan bejelentés a rendőrségre - írja a Police.hu. Egy férfi kiugrott egy szálloda második emeleti ablakából, egy autóra esett. Vélhetően aránylag ép bőrrel megúszhatta az incidenst, mivel ezt követően meztelenre vetkőzött, majd megindult a Kálvin tér irányába.

A rendőrök előállították a mint utóbb kiderült, 22 éves dél-afrikai állampolgárt. A zavart féfihez kihívták a mentőket, és furcsa cselekvéssora okán mintát vettek tőle annak ellenőrzése céljából, hogy fogyasztott-e tudatmódosító szereket. Végül úgy tűnik, hogy valóban nem csupán pillanatnyi elmezavarában indult pőrén városlátogatásra a meg nem nevezett hotel vendége, mivel a Budapesti Rendőr-főkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt indított nyomozást.

rendőrautó bekapcsolt villogóval

Nincs könnyű élete mostanában a rendőröknek, sok furcsa eset történik az ország határain belül. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai egy egészen vakmerő vontatmányt kapcsoltak le a hétvégén.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

szmog az Erzsébet híd felett Budapesten
2019. május 30.
Az Euro 5-ös dízeleket is korlátozzák majd a szmogriadó alatt  
Max Verstappen tart bemutatót Budapesten egy F1-es kocsival
2020. január 28.
Verstappenék nem lesznek elérhetőek a munka ünnepén.

További hírek