péntek - 2023. szeptember 29.
14.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 652 Ft
100 704 Ft
D 682 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Autóval randalírozott a szombathelyi kórháznál, mert pisztollyal és vascsövekkel támadtak rá - VIDEÓ

2023. március 27. | 12:39

Két rivális család találkozott össze véletlen a kórháznál, és az alkalmat kihasználva harcba kezdtek.

Akár David Attenborough narrációjával is nézhetnénk azokat az eseményeket, amik nemrég a szombathelyi kórház udvarán történtek. Egy 7-8 fős társaság ugyanis megtámadott néhány autóban ülő embert, harcba kezdtek.

Az autós felé vascsövekkel és egyéb rögtönzött fegyverekkel közeledtek, viszont egyiküknél megláttak egy pisztolyt is. Ekkor döntött úgy az autós, hogy gyorsan tolatásba kezd, amivel kidöntött két oszlopot is.

Ezután előre indult el és menekülni próbált, de egy mentőautó állt a kijáratnál. Ezek után tolatott, hogy mozgásban maradjon, mert félt a pisztolyos támadótól.

Az ellentét még jóval korábban alakult ki a két család között. Az autóban ülők éppen azért voltak a kórháznál, mert egy rokonukat a másik család megtámadta és a rendőrségnek látlelet kellett a sérülésről.

Amíg ezt intézte, addig rokonai a kocsiban maradtak a bejárat előtt, éppen ekkor érkezett a másik család. Elmondásuk szerint ők egy beteget szerettek volna csak meglátogatni, amikor ott volt az autós.

Ráadásul ők egészen máshogy emlékeznek a történetre, mert szerintük eleve az autós próbálta meg elütni őket többször is. Arról is beszélt, hogy egyáltalán nem volt náluk pisztoly azon a bizonyos napon.

Mind a két család azt állítja, hogy videófelvétellel tudja bizonyítani igazát, emellett pedig a kórház kamerái is felvették az esetet. Annyi biztos, hogy a rendőrségnek nem lesz könnyű dolga az ügyben, aminek kapcsán büntetőeljárást indítottak. Mind a két család azt mondta, hogy békét szeretnének.

Depositphotos
Kispolszkival jár Lajos Lelkész a vasárnapi istentiszteletre - VIDEÓ Nullkilométeres Ferrari motort árvereznek el, akár a 150 millió forintot is elérheti az ára

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!