Sturcz Bertalan

Oldalak

Sturcz Bertalan2022. január 25.

Milyen autót vegy egymillió forintért?

Nem vagyok egyszerű eset, ha autóvásárlásról van szó. Legyen megbízható, takarékos, de közbe legyen benne valami bugi. Vagy ezeket mind engedjem el a józan ész jegyében, hisz itthon úgyis horror pénz autót fenntartani? Legyen egy egyszerű közlekedőedényem, amibe fáj létezni, de nem megy tönkre? Nem egyszerű a kérdés, ezért ültem le beszélgetni Balló Marci autókereskedővel.

Sturcz Bertalan2022. január 15.

Kia Cee’d 1.6 CRDi (2007) - videós használtteszt

Fontos volt Kia számára a Cee’d, mert anno ezzel akartak betörni az addigra már Golf-uralom alá hajtott európai piacra. Persze volt még pár szereplő, de bekerülni közéjük nem volt egyszerű, főleg egy addig ritkán hallott névvel. De nem is pingvinezett sokat a Kia, az autó fejlesztésének a nagyját európai szemekre és tudásra bízták, majd betolták a piacra és összeszorított farpofákkal várták a sikert. Elég, ha a mai állását vizsgáljuk a Hyundai-Kia konszernnek, az alapján kimondhatjuk, hogy sikerrel zárult a történet.

Sturcz Bertalan2022. január 08.

Mit tehet a rendőr és mit tehetsz te, ha igazoltatnak?

Egy igazoltatásban vagy egy hagyományos közúti ellenőrzésben nincs semmi ijesztő, sokan mégis szoronganak, ha ilyen helyzetbe kerülnek. Pedig a rendőrt is igen komoly szabályok kötik. Egyáltalán nem olyan ez, mint az amerikai filmekben, ahol még az élő fába is belekötnek. A rendőr is ember, bár őt még szabályok is kötik ahhoz, hogy példát mutasson.

Sturcz Bertalan2022. január 06.

Toyota 2022 évindító sajtótájékoztató - beszámoló

A Toyota és a Lexus közös évindító sajtótájékoztatóján átrágva magam az jött le, hogy nem annyira rossz a helyzet. Bár voltak beesések a piacon, de melyik gyártónál nem? Chiphiány, alkatrészhiány, vírus, csökkenő kereslet és még egy rakás lehangoló tényező érintette a tavalyi évben az ipart, ennek ellenére a Toyotánál bizonyos szegmensekben még növekedés is volt. Nem véletlen, hogy jópár modelljük a magyar eladási listák dobogóin szerepel.

Sturcz Bertalan2021. december 29.

Alma Cabrio 903 1995 tesztvideó

Ismertem néhány magyar autógyártási mellékvágányt, de az Alma valahogy mindig csak egy fél mondat erejéig bukkant fel. Örültem, amikor szembejött egy és rácsaptam a lehetőségre, mert ilyen élményben régen volt részem.

Sturcz Bertalan2021. december 25.

Toyota Corolla TS 1.8 - 2005 Future Classic videó

Ha csak a számadatokat nézzük, a Toyota Corolla TS egy nagyon izgalmas autó. Egy hagyományos kompakthoz kapunk 192 lóerőt, ráadásul kívülről alig változott, így akik szeretik a sleepereket, azoknak külön ínyencség a típus.

Oldalak