Sturcz Bertalan

Oldalak

Sturcz Bertalan2022. június 22.

Opel Grandland teszt 1.5d AT Ultimate 2022

Az Opel Grandland ugyanolyan lusta, mint amilyen kellemesen billegős és öreges. Zavar-e, hogy minden szintű izgalmat kivett az életemből beszállásnál? Egyáltalán nem.

Sturcz Bertalan2022. június 11.

Így tuningolj VR6-os Golf 3-at - Videó

Az egyikben benne van minden elsőautós tini álma: ültetés, egyedi fényezés, optikai kiegészítő, nagy felnik és egy piszkosul nagy motor, a másikba egy típusidegen blokk került. Öntökönrúgásnak tűnhet, de mégis teljesen tiszták: van mód a legális tuningra itthon?

Sturcz Bertalan2022. június 06.

Zastava Yugo 101 1990 - Tesztvideó

A Yugo hasonlóan a Ladához egy újragondolt és olcsósított Fiat, de mégsem lett akkora klasszikus. Legalábbis nálunk, mert szülőhazájában, Szerbiában és néhány volt Jugoszláv országban szeretik és tisztelik.

Sturcz Bertalan2022. május 29.

Így láttam a 2022-es AMTS-t

Amennyire nem vártam, annyira lenyűgöző dolgokkal találkoztam a 2022-es AMTS-en. Persze bizonyos autóktól ugyanúgy dobtam egy hátast, mint a büfék áraitól, de sokszor a gép mögötti ember története az igazán elragadó. Ezt az átlag ember sokszor nem is hallja meg, mert abban a hatalmas tömegben ennyi rengeteg autó között egy hét is kevés lenne ehhez, de én most kigyűjtöttem hármat, ami igazán megfogott.

Sturcz Bertalan2022. május 26.

Külföldi rendszámok a kutakon, ameddig a szem ellát

Egy határmenti város benzinkútjait futottam végig, hogy vajon a kormány mai bejelentésére hányan indultak el a határon túlról még egyszer, utoljára olcsón teletankolni az autójukat.

Sturcz Bertalan2022. május 20.

BMW iX xDrive50 teszt - 2022

Még csak messziről sem tudok azonosulni azzal, amit a BMW iX képvisel, de ez egészen addig érdekelt, amíg bele nem ültem. Elindultam vele és feladtam az elveimet az egyszerű földi jóságért. Ezt érezhetik a politikusok az első kenőpénzek elfogadásánál, aztán már egyszerűen nem akarják elengedni, akármennyire is tisztességtelen, legbelül mind vágyunk rá egy kicsit. Hogy most a korrupcióra vagy a BMW iX-re gondolok? Talán mindkettőre, dönts te!

Oldalak