Sturcz Bertalan

Oldalak

Sturcz Bertalan2021. június 24.

830 lóerős, középmotoros hibrid lett az új Ferrari

A 296 GTB a gyártó második plug-in hibrid modellje, amit teljesen a vezetési élményre reszeltek ki. Kétüléses középmotoros kis szörny lett brutális teljesítménnyel és a márkához méltó eleganciával.

Sturcz Bertalan2021. június 24.

A Kia ezzel rengetné meg az elektromosautó-piacot

Eddig is voltak elektromos modelljei a Kiának – nem is rosszak -, viszont az EV6 egy új, alapjaiban is elektromos autókhoz tervezett platformra került. Ez nekünk végfelhasználónak több helyet és főleg nagyobb hatótávot jelent majd.

Sturcz Bertalan2021. június 11.

Az Aston Martin DBX-szel lehet, a Vantage modellel pedig jó gyorsan menni

Elég feszes napirendben próbálhattuk ki a két autót, nagyjából 4-5 óra jutott mindkettőre. A Vantage elképesztő mókával kísérve repített át Dobogókőn, míg a DBX-ben azon hüledeztem, hogy az angolok képesek legyőzni a fizikát.

Sturcz Bertalan2021. június 08.

Végre valami érdekes technika: Renault Megane Grandtour E-TECH PHEV 2021 - Teszt és videó

Hatalmas elvárásokkal készültem a Megane E-TECH Hybrid tesztautóra, mivel a különleges rendszer bemutatása óta gyermeki kíváncsisággal figyelem pályafutását. Kihegyezett fülekkel kerestem benne a hibát, vagy csak egy csúnyább váltást, de nem jutottam messzire, úgyhogy fejet hajtok.

Sturcz Bertalan2021. június 06.

Íme 10 durva sportkocsi, Twingo-orral - KÉPEK

Az Unnecessary automobile nose swaps nevű facebook oldalon egy-egy népszerűbb autóra valami másnak az orrát photoshopolják fel. A legjobb mégis, amikor személyes kedvencem, a Renault Twingo orrát teszik fel kőkemény sportautókra.

Sturcz Bertalan2021. június 01.

Alfa Romeo 147 1.9 JTD (2003) - Tesztvideó

Ha csak egy kicsit is gondolkodsz Alfa Romeo vásárláson, talán ez a 147-es most meg fog győzni. Ha pedig teljes szkepticizmussal álltál eddig a márkához, akár friss gondolatokat is ébreszthet benned.

Oldalak