A Chevy sportkocsija egy világszerte népszerű autó. Viszonylag elérhető áron kínálják, a Corvette C7-es generáció ráadásul nem is sikerült rosszul, így érthető, hogy sokat eladtak már belőle. Lehet, hogy Magyarországon megbámulják, de hidd el, sok hely van a világon, ahol egy ilyen autóval már nem lehet nagyot gurítani. Szerencsére mindig vannak elvetemült tulajok, akik nem adják fel és szerencsére akadnak tuningcégek is, akik bármilyen átalakításra rávehetők.

Aranyszínű Chevrolet Corvette C7 Convertible Widebody Kit
Hatalmas, elöl 20-as, hátul 22-es aranyszínű Forgiato GTR felnik feszítenek a szélesített Corvette alatt

Ennek a konkrét példánynak az amerikai tulajdonosa igencsak ki akarhatott lógni az „unalmas” egyen Corvette sorból, amikor felkérte a TS Design nevű céget autója módosítására. Azzal kezdték, hogy felszerelték a verdára a widebody kittet, azaz a szélesítő készletet. Ezzel sokkal agresszívebb lett a kocsi megjelenése, de az  arculathoz egyáltalán nem passzoltak a gyári felnik. Szükség volt tehát valami nagyobbra, jobbra, extravagánsabbra. Így kapott a Corvette új, az eredetinél nagyobb és szélesebb kerekeket. De ennyi még messze nem volt neki elég.

Aranyszínű Chevrolet Corvette C7 Convertible Widebody Kit
Talán a jó ízlés megőrzésére tett kísérlet része, hogy a Corvette spoilere és diffúzora is maradt az eredeti fekete színű

Fogták és az egész járgányt, beleértve a felniket is, majd aranyszínbe csomagolták. Ezzel vált teljessé a tuning és így lett igazán feltűnő jelenség a C7-es Corvette. Mondjuk ez a fényezés egy ezres Corsát is kirívóvá varázsolt volna, de a sportautó megjelenésén is sokat dob. Bár kinek mi tetszik. Egy biztos, az autón visszatükröződő napsugarakat a Holdon is látni lehet, így joggal pályázhatna az univerzum legfigyelemfelkeltőbb autója címre . Az arany szín a belső térben is visszaköszön, az ülésekre és az ajtópanelekre is jutott a nemes színből. A feltűnési viszketegségben szenvedő tulajdonos, akinek egyébként van már egy hasonlóan extravagáns, szélesített kék Corvette-je , biztosan nagyon boldog az átalakítással.