2019. június 16. | 16:50

A sportautó tulajdonosa villantós tuningot akart, az aranyszínű fényezés telitalálatnak bizonyult

A Chevy sportkocsija egy világszerte népszerű autó. Viszonylag elérhető áron kínálják, a Corvette C7-es generáció ráadásul nem is sikerült rosszul, így érthető, hogy sokat eladtak már belőle. Lehet, hogy Magyarországon megbámulják, de hidd el, sok hely van a világon, ahol egy ilyen autóval már nem lehet nagyot gurítani. Szerencsére mindig vannak elvetemült tulajok, akik nem adják fel és szerencsére akadnak tuningcégek is, akik bármilyen átalakításra rávehetők.

Ennek a konkrét példánynak az amerikai tulajdonosa igencsak ki akarhatott lógni az „unalmas” egyen Corvette sorból, amikor felkérte a TS Design nevű céget autója módosítására. Azzal kezdték, hogy felszerelték a verdára a widebody kittet, azaz a szélesítő készletet. Ezzel sokkal agresszívebb lett a kocsi megjelenése, de az  arculathoz egyáltalán nem passzoltak a gyári felnik. Szükség volt tehát valami nagyobbra, jobbra, extravagánsabbra. Így kapott a Corvette új, az eredetinél nagyobb és szélesebb kerekeket. De ennyi még messze nem volt neki elég.

Fogták és az egész járgányt, beleértve a felniket is, majd aranyszínbe csomagolták. Ezzel vált teljessé a tuning és így lett igazán feltűnő jelenség a C7-es Corvette. Mondjuk ez a fényezés egy ezres Corsát is kirívóvá varázsolt volna, de a sportautó megjelenésén is sokat dob. Bár kinek mi tetszik. Egy biztos, az autón visszatükröződő napsugarakat a Holdon is látni lehet, így joggal pályázhatna az univerzum legfigyelemfelkeltőbb autója címre . Az arany szín a belső térben is visszaköszön, az ülésekre és az ajtópanelekre is jutott a nemes színből. A feltűnési viszketegségben szenvedő tulajdonos, akinek egyébként van már egy hasonlóan extravagáns, szélesített kék Corvette-je , biztosan nagyon boldog az átalakítással.