hétfő - 2022. november 28.
3.5 °C
borús égbolt
alapjarat.hu logo
95 638 Ft
100 714 Ft
D 705 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Az Audi frappáns videója oktatóanyag is lehetne járvány idején

2020. március 20. | 12:07

A német autógyártó egyszerre hívja fel a figyelmet a távolságtartás és az összefogás fontosságára.

Sajnálatos módon már Magyarországon is javában tombol az új típusú koronavírus, napról napra növekszik a magyar koronavírus-fertőzöttek száma. Sokan már otthonról dolgoznak (például az Alapjárat csapata is), de nyilván ki kell néha mozdulni otthonról. Az Audi Magyarország egy rövid, de annál frappánsabb videóban megmutatta, mi a dolgunk járvány idején.

Az Audi logója nagyon ismert, a négy egybefűződő karikából álló márkajelzés története egészen 1932-ig nyúlik vissza. Akkoriban több autógyártó volt a piacon, de egyik sem tudott talpon maradni önerőből. Ezért aztán 4 gyártó, név szerint a DKW, a Horch-Cie, a Wanderer és az Audi-Werke GmbH úgy döntött, hogy az egyesülés útjára lép. A többi pedig már történelem.

Kanyarodjunk vissza a jelenbe, ahol ez a fránya koronavírus átrendezte milliók életét. Nagyon fontos, hogy tartsuk a legalább 2 méter távolságot a többi emberhez képest, így kevesebb az esély arra, hogy mi is vírushordozókká váljunk. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy ilyen időkben összetartsunk, amennyire csak lehet, ha mindenki felelősségteljesen viselkedik, akkor lelassíthatjuk a vírus terjedését. Erre hívja fel a figyelmet az Audi is, amely egyébként legalább két hétre bezárja a győri gyárát.

A győri Audi-gyár mellett a kecskeméti Mercedes-gyár, a szentgotthárdi Opel-motorgyár és az esztergomi Suzuki-gyár is leáll átmenetileg, ami rendkívül rossz hír a magyar gazdaság számára. Nem beszélve arról a 176 ezer magyar emberről, aki a magyar autóiparban dolgozik.

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!