Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy, ha esetleg valamilyen oknál fogva arra kerülne sor, hogy autódban sminkelj, azt semmiképp se vezetés közben tedd! Hidd el, láttam már nőcit, amint az egyik legveszélyesebb sminkeszközt, a szempillaspirált próbálta szempilláira applikálni, miközben a lámpa pirosról zöldre váltott, autója pedig elkezdett gurulni.

A világhálón rengeteg YouTuber foglalkozik azzal, hogy olyan tartalmat töltsön fel csatornájára, amely többek közt ilyen szituációkban is kihúzza az embert a csávából. Mi van akkor, ha kifutottál az időből, már rég úton kellene lenned, de a hajadon és öltözékeden kívül a szépítkezésre már nem maradt idő? A „No makeup makeup look” című videók nagyszerű ihletet adhatnak az ilyen napokra.

Nagyjából három terméket kell a táskádba dobnod, hogy a varázslat megtörténjen. Na jó, legyen 3+1. Számomra a korrektor, a szemöldökformázó púder, az említett szempillaspirál és egy természetes árnyalatú bronzosító vagy pirosító jelenti a megváltást.

Naturelleshop.com

Szerencsére a Naturelle Cosmetics webshopjában mindent meg lehet találni, ami a szépítkezéshez kell, én is onnan válogattam. A Naturelle már nevében is magával hordozza a természetességet, ami nem csoda, hiszen minőségi, organikus kozmetikumokról van szó. Amennyiben rendelésed meghaladja az 50 eurót, ingyenesen szállítják termékeiket a világ minden részére. Nos, miután feltankoltál a Hynt Beauty korrektorból, az Ere Perez szemmpillaspirálból, az Ecobrow szemöldökwaxból és választottál magadnak mindemellé egy Ere Perez púdert és egyben bronzosítót, indulhatunk is!

Amint megérkeztél a célállomáshoz, a parkolóban nagyjából 2 percre lesz szükséged ahhoz, hogy kihangsúlyozd a benned rejlő szépséget. Fontos, hogy úgy kell parkolnod, hogy a nappal szemben állj, hiszen nincs is jobb annál, mint természetes fényben sminkelni. Vedd magadhoz a termékeket és mehet a móka!

Mivel a Naturelle Cosmetics-nél kozmetikumokról, szépségápolási termékekről van szó, ezért nyilvánvalóan nem csak sminkeket találsz a weboldalon. Ha esetleg hosszabb útra indulnál, válogathatsz test- és hajápoláshoz szükséges, vegán, de még férfiaknak való termékek közül is!