kedd - 2022. szeptember 27.
11.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 640 Ft
100 688 Ft
D 764 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Az egyik pillanatban még sofőr volt, a következőben már hajóskapitány

Búvár Kund, te vagy az?

Szerdán a legtöbb magyar városhoz hasonlóan Kecskemétre is hatalmas felhőszakadás zúdult. A város egyik aluljáróját annyira elöntötte az eső, hogy az közlekedésre alkalmatlanná vált és le is zárta a hatóság. De akadt egy sofőr, aki úgy gondolta, hogy bármilyen akadályon át tudja verekedni magát az autójával. Tévedett.

Az audis nem jutott sokáig, a jármű kerekei gyorsan eltávolodtak az aszfalttól, utána az Audi a saját maga által generált hullámokon sodródott ide-oda. Az autó állapotáról nem közöltek hírt, de azért nem szívesen cserélnék most helyet a sofőrrel, aki roppant kellemetlen helyzetbe sodorta saját magát. Ráadásul a kamera mindent vett, így le sem tagadhatja a dolgot a barátai előtt.

A Kecskeméti TV beszámolója szerint már hétfő este is elakadtak páran az alagútban, egy BMW-st például a tűzoltóknak kellett kihozni onnan. A gond az, hogy az aluljáró átépítésekor nem oldották meg rendesen az esővíz elvezetését, a probléma elhárítása legalább 3 milliárd forintjába kerülne a városnak Kecskemét alpolgármestere szerint.

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!