Az egyik pillanatban még sofőr volt, a következőben már hajóskapitány

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-06-18, 19:02

Búvár Kund, te vagy az?

Szerdán a legtöbb magyar városhoz hasonlóan Kecskemétre is hatalmas felhőszakadás zúdult. A város egyik aluljáróját annyira elöntötte az eső, hogy az közlekedésre alkalmatlanná vált és le is zárta a hatóság. De akadt egy sofőr, aki úgy gondolta, hogy bármilyen akadályon át tudja verekedni magát az autójával. Tévedett.

Nyakig érő vízbe gázol egy Audi Kecskeméten

Az audis nem jutott sokáig, a jármű kerekei gyorsan eltávolodtak az aszfalttól, utána az Audi a saját maga által generált hullámokon sodródott ide-oda. Az autó állapotáról nem közöltek hírt, de azért nem szívesen cserélnék most helyet a sofőrrel, aki roppant kellemetlen helyzetbe sodorta saját magát. Ráadásul a kamera mindent vett, így le sem tagadhatja a dolgot a barátai előtt.

A Kecskeméti TV beszámolója szerint már hétfő este is elakadtak páran az alagútban, egy BMW-st például a tűzoltóknak kellett kihozni onnan. A gond az, hogy az aluljáró átépítésekor nem oldották meg rendesen az esővíz elvezetését, a probléma elhárítása legalább 3 milliárd forintjába kerülne a városnak Kecskemét alpolgármestere szerint.

Kapcsolódó írások

Elon Musk áll a betört ablakú Tesla Cybertruck előtt
2019. november 25.
A bemutató előtti próbán minden simán ment.
Forgalmi dugó Amerikában
2019. december 03.
Most azért volt miért sajnálni a jenkiket.

További hírek