Az ibizai éjszakában feltűnt egy Ferrari, amin egy pucér nő riszálta magát

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-08-22, 12:29

Ezek szerint erre is alkalmas egy Ferrari 458 Spider.

Egy erősen 18+-os videót szeretnék most megosztani veled, szóval csak akkor görgess lejjebb, ha elmúltál 18 éves. A címben ugyan már lelőttem a lényeget, ami az, hogy Ibizán videóra vettek egy anyaszült meztelen nőt, aki egy Ferrari 458 Spider karosszériáján rázta a csípőjét. Közben a kocsi is haladt, emiatt a sofőrt nagy erőkkel keresi a helyi rendőrség.

Ibizát nyugodtan lehet a bulizás fővárosának nevezni, egymást érik a kocsmák és szórakozóhelyek. Az ottaniak pont emiatt biztosan hozzá vannak szokva a furcsa dolgokhoz, de egy Ferrarin meztelenül vonagló nő látványa még rájuk is sokkolóan hathatott. De a legnagyobb partiarcok is kaptak most egy pofont, lehet még hova fejlődniük.

Meztelen nő bulizik egy Ferrarin utazva

Természetesen én senkinek nem ajánlom, hogy hasonló mutatványra ragadtassa magát mondjuk a Nagymező utcában, 5 perc hírnévért cserébe csak nem éri meg magadra irányítani a rendőrség figyelmét - bár ahogy a példa is mutatja, valaki ezt máshogy gondolja.

A biztos urak egyébként komoly pénzbüntetésben részesíthetik a sofőrt, ha sikerül beazonosítaniuk a verdát. Bár ha ilyen kocsira telik neki, lehet, hogy mosolyogva fizetné ki a rá kiszabott bírságot.

Kapcsolódó írások

A ritka, Verde Silverstone fényezésű 1995-ös Ferrari F355 Berlinetta
2020. február 18.
A Ferrari F355 az egyik legkedveltebb sportautó, amely kigurult Maranellóból az Enzo Ferrari utáni korszakban.
Ferrari Enzo
2015. május 05.
A gyönyörű autót 2002-ben Michael Schumacher vezette egy bemutató körön a Nürburgringen.

További hírek