Az új Toyota GT86-ot első utcai tesztjén kapták lencsevégre

Közzétéve:
2020-08-11, 12:11

A japán sportautót erősen álcázott kivitelben videózták.

Végre közeledik a második generációs Toyota GT86 bemutatása (melyet egyes régiókban csak simán 86-nak hívnak), amelynek prototípusát már a közúton tesztelik, egyelőre teljes álcafóliával borítva. Egy Instagram felhasználó készített róla videót, amelyen néhány másodpercre látható a sportautó. Még 2019-ben jelentette be a Toyota és a Subaru, hogy folytatják a GT86/BRZ páros által elindított vonalat, és megújítják a modellt.

Egyelőre semmilyen konkrétum nem hangzott el a hátsókerekes sportkupékkal kapcsolatban, most azonban erről a videóról egy-két információmorzsát össze lehet szedni a Toyota modelljével kapcsolatban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. رصد تويوتا GT86 موديل 2022 الجديدة في مقطع مسرب ٠ ٠ ٠ ٠ ٠ ٠ #سعودي_سبيد لجديد السيارات والمحليات ?? ———————————————————— #سيارات #اخبار #لاندكروزر #تويوتا #جيب #الرياض #الدمام #جدة #تورس #سبورت #سييرا #اوبتيما #دبل #كابرس #النترا #اوريون #ازيرا #حايل #كورونا #عاجل #هايلاندر #مساء_الخير #اكسبلور #سفر #سياحة #روح_السعودية #عبداللطيف_جميل #تويوتا_السعودية #تويوتاgt86

سعودي سبيد ? SAUDI SPEED (@sa.speed) által megosztott bejegyzés,

Az első és hátsó rész kialakítása jelentősen átalakult, az álcafólia alatt egy valóban felfrissített formaterv rejlik. Az még mindig nem dőlt el biztosan, hogy az új TNGA-platformra kerül-e az autó, melynek bemutatása 2021 magasságában várható.

A motortérben feltehetően továbbra is a Subaru által szolgáltatott, 2,4 literes motor dolgozik majd nagyjából 255 lóerővel. Állítólag egy kicsivel hosszabb, szélesebb és alacsonyabb lesz az új modell, amely némi súlynövekedéssel is együtt jár majd. Az is tervben van, hogy a GR elnevezést bevezessék, amelyet a jelenlegi GR Supra esetében is használnak.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Carbuzz

Motor1

Nyitókép: paultan.org

Kapcsolódó írások

Toyota 86 Hakone Edition
2019. május 15.
A japánok szeretnek belpiacra olyan autókat gyártani, amikért a szigetországon kívül élő autófanatikusok a félkarjukat adnák. Az USA-ban örülhetnek mert a méregzöld Toyota 86 Hakone Edition nekik készült!
Közúti baleset személyi sérüléssel
2019. augusztus 26.
A Toyota biztonsági rendszerének felára nem lesz túl drága.

További hírek