Az utasok közé kotorta a havat a 23-as busz Budapesten

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-12-02, 12:19

Jó nagy kupacot halmozott fel a csuklós járgány.

Vasárnap este, hétfő hajnalban lehullott az első hó Budapesten, és nem kellett sokat várni arra, hogy befusson az első igazán őrült sztori. Az Index olvasója által készített fotóról elsőre azt gondolhatnánk, hogy nem a valóságot ábrázolja, pedig ez pontosan így van.

A portál olvasója gyanútlanul szállt fel Budapesten a 23-as buszra, amely hétfő reggel nem csak utasokat szállított, hanem még havat is kotort – apró szépséghiba, hogy a latyakos cucc az emberek között, az utastérben landolt.

Hókupac szemből
Fotó: Nagy Viktor

Az Index jelentése szerint a hókupacból még az egyik ülésre is jutott bőséggel, ezért az utasok inkább bevették magukat a busz elejébe, onnan szemlélték a váratlan útitársat, nyilván senki nem akart térdig érő hóban gázolni még a buszon is. Egyébként az alul kiszakadt csukló miatt ment át önkéntes hókotróba a 23-as busz, hát kérem szépen, Budapesten aztán tényleg bármi megtörténhet!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Nyugati tér
2020. július 30.
Ideiglenes parkolási tilalom lép életbe a Nyugati térnél.
Budapest sávelzárás
2018. október 31.
A 9 hónapon át tartó sávlezárásokkal még valahogy együtt tudunk élni, hiszen muszáj. De az, hogy jelen helyzetben a Kossuth Lajos utcában irányonként csupán egy-egy sáv járható, az már azért több, mint fájdalmas.   

További hírek