vasárnap - 2023. április 02.
8.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 617 Ft
100 655 Ft
D 599 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Azt hitte a két huszonéves Gyöngyösön, hogy életük legkönnyebb autólopását hajtják végre, tévedtek

2023. január 02. | 13:43

Az újév első napján történt az eset.

Egy 21 éves hatvani és egy 23 éves halmajurgai férfi úgy gondolta, hogy erősen indítják az új esztendőt és 2023 első napján elloptak egy Mercedes kisbuszt Gyöngyösön.

Az autót a sofőr nem túl megfontolt módon járó motorral hagyta őrizetlenül, így a két fiatalnak nem volt kifejezetetten nehéz dolga. A járművel végül Hatvanig jutottak, itt akarták ugyanis a helyi rendőrök intézkedés alá vonni őket.

A jelzésre azonban nem álltak meg, végül a városon kívül, a 21-es főúton fogták el őket. A két fiatalt előállították a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vételük mellett lopás bűncselekmény gyanúja miatt indult ellenük eljárás. Továbbá a nyomozó hatóság előterjesztést tett a gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására.

A rendőrség az ügy kapcsán arra kéri a lakosságot, hogy senki se adjon esélyt a tolvajoknak. Az autót mindig gondosan zárjuk be még akkor is, ha saját udvaron parkol vagy csak néhány percre kell bemenni valahová. Járó motorral meg végképp ne hagyjunk őrizetlenül járművet, még néhány percre sem!

Police.hu
Akkorát csattant a férfi a lopott kocsival Tiszakécskén, hogy másfél órás áramkimaradás lett a városban 367 millió forintnyi kábítószert találtak egy Szegeden parkoló autóban a rendőrök - VIDEÓ

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!