2023. március 13. | 12:33

Szépen helyben hagyta az egyterűt.

Még március 12-én történt az eset, hogy a győri rendőrségre egy bejelentés érkezett, miszerint a Vörössipkás utcában egy nő megrongált egy parkoló autót. A helyszínre érkező járőrök nem kevés üvegszilánkkal szembesültek.

A 36 éves vági nő ugyanis a Volkswagen Sharan szélvédőjét és több oldalablakát is bezúzta. Haragosán akart így bosszút állni, ezt a módszert választotta.

Később azonban szembesítették azzal a ténnyel, hogy az autó nem a haragosáé. Ő csak kölcsönben kapta az autót használatra, az egyterű nem az ő nevén volt.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt elfogták, és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol ellene rongálás vétség elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak.

Nem ez az első eset, hogy két fél eszközként használt egy autót egy vita lerendezésére. Korábban történt olyan eset, hogy egy autós üldözésbe keveredett két vitázó férfi, a vége pedig baleset lett.

A vádlott segítségnyújtás nélkül elhajtott, miután meglökte haragosa autóját a sajátjával, a másik fél pedig maradandó fogyatékosságot szenvedett az eset következtében.

Police.hu