Balga bolgár bűvésztrükk: íme a kisteherautóval szállított kisteherautó

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-11-04, 12:57

Csoda, hogy a piros teherautó platóján nem volt semmi.

Most nem egy román, hanem egy bolgár horrorplatósba botlottak bele a magyar autópálya rendőrök az M43-as autópályán. A sofőr – aki a kisteherautójával egy másik kisteherautót szállított – az igazoltatás helyszínén pénzbüntetést kapott.

Túlsúlyos bolgár járműszerelvény oldalról fotózva

A bolgár honosságú autószállító trélert a Kéthalmi pihenőhelyen ellenőrizték az aznap szolgálatban lévő járőrök 2019. november 2-án délután. Már első pillanatra látszott, hogy gáz van a kisteherautóval, aztán a tengelysúly mérés során kiderült, hogy a járműszerelvény 1 420 kilogrammal haladta meg a megengedett legnagyobb össztömeget.

Persze az sem normális, hogy a platóra rögzített kisteherautó feneke ennyire lelógott, de a román horrorkaravánokhoz szokott magyar szem ezen talán már nem is akad annyira fenn. Az egyenruhások egyébként helyszíni bírsággal sújtották a szombaton lekapcsolt bolgár sofőrt.

Túlsúlyos bolgár járműszerelvény hátulról fotózva

Múlt héten írtam egy magyar furgonosról, aki elég pofátlannul szállított egy autót a kisteherautója platóján, minden bizonnyal ellesett 1-2 dolgot a külföldi kollégáktól. Remélem, hogy ez csak egy ritka kivétel volt, az itthon dolgozó rendőröknek van épp elég bajuk a horrortrélereken kívül is.

Ha kíváncsi vagy az autós világ legizgalmasabb híreire, akkor nézd meg az Alapjárat megújult hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Túlsúlyos tréler szemből
2019. október 01.
Nincs semmi új a nap alatt.
Tarcal belterületén elkapott horrorkaraván oldalról fotózva
2019. október 21.
Pénzbírságot is kapott a tetten ért sofőr.

További hírek