2019. október 29. | 13:04

Ezekből több van, mint az oroszokból.

Lehet azt hitted, hogy a mai nap nem fogsz semmilyen horrorkaravánról olvasni, de a rendőrség tett róla, hogy ez ne így legyen. A járőrök ugyanis nagyon helyes módon lecsaptak egy veszélyes járműszerelvényre a 4-es számú főúton.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2019. október 27-én délelőtt Szolnok külterületén ellenőrizték a román horrorkaravánt. A vizsgálat során csodák csodájára kiderült, hogy a román férfi az általa vezetett járműszerelvénnyel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedett. A rendőrség közleményében ugyan nem szerepelt, de a román kisteherautó szemmel láthatóan meg volt törve, a jobb eleje elég csúnyán nézett ki.

A rendőrök egy pillantás alatt felmérték, hogy a járműszerelvény balesetveszélyes, szóval ebben a formájában nem is folytathatta tovább az útját a szemnek is fájdalmas formáció. A sofőrt annak rendje és módja szerint előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési bírságot szabtak ki rá. A police.hu-n megjelent írásból nem derült ki, hogy pontosan mekkora pénzbüntetést kapott a román férfi.

Sajnos a magyar sofőrök között is vannak simlisek, vagy olyanok, akik teljesen semmibe veszik a szabályokat. Nemrégiben egy magyar furgonos pofátlan módon szállított egy kocsit egy kisteherautó platóján.