Román horrorkaraván, sokadik felvonás: amikor a kép önmagáért beszél

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-10-29, 12:04

Ezekből több van, mint az oroszokból.

Lehet azt hitted, hogy a mai nap nem fogsz semmilyen horrorkaravánról olvasni, de a rendőrség tett róla, hogy ez ne így legyen. A járőrök ugyanis nagyon helyes módon lecsaptak egy veszélyes járműszerelvényre a 4-es számú főúton.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2019. október 27-én délelőtt Szolnok külterületén ellenőrizték a román horrorkaravánt. A vizsgálat során csodák csodájára kiderült, hogy a román férfi az általa vezetett járműszerelvénnyel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedett. A rendőrség közleményében ugyan nem szerepelt, de a román kisteherautó szemmel láthatóan meg volt törve, a jobb eleje elég csúnyán nézett ki.

Román horrorkaraván oldalról fotózva

A rendőrök egy pillantás alatt felmérték, hogy a járműszerelvény balesetveszélyes, szóval ebben a formájában nem is folytathatta tovább az útját a szemnek is fájdalmas formáció. A sofőrt annak rendje és módja szerint előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési bírságot szabtak ki rá. A police.hu-n megjelent írásból nem derült ki, hogy pontosan mekkora pénzbüntetést kapott a román férfi.

Sajnos a magyar sofőrök között is vannak simlisek, vagy olyanok, akik teljesen semmibe veszik a szabályokat. Nemrégiben egy magyar furgonos pofátlan módon szállított egy kocsit egy kisteherautó platóján.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Hibásan működő első fényszóró szemből fotózva
2019. november 05.
A rendőrség nem szívatni akarja a sofőröket, állítja Berzai Zsolt alezredes.
2019. november 06.
Nem akart kocsiba pattanni, és gyalogolni sem volt kedve.

További hírek