Baseballütővel esett neki egy közutasnak a dühös kamionos

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-11-13, 14:26

Egy másik embert pedig majdnem fellökött.

2019 októberében a Magyar Közút munkatársai Szikszónál összetűzésbe keveredtek egy kamionsofőrrel, aki a tilos jelzés ellenére megpróbálta kielőzni az álló sort. A nehézgépjármű sofőrje a vita hevében előkapott egy műanyag baseballütőt, azzal verte az útjába kerülő közmunkást.

Tamás azzal húzta ki a gyufát, hogy a kamion elé lépett, így akarta megelőzni a szabálytalan előzést. A kamionsofőr ezt látva lehúzta az ablakot, majd azon kihajolva verni kezdte a férfit a baseballütőjével. A kibontakozó balhét látva a brigádvezető a kollégája segítségére sietett, őt kis híján elgázolta a kamionos.

A Magyar Közút bejegyzéséből kiderül, hogy az eset nem csak Tamásékban hagyott mély nyomot, a családtagjaikat is felkavarták az események. A brigádvezető 11 éves kislánya a balhé utáni napon a lent látható üzenettel búcsúzott el az édesapjától, amikor az munkába indult.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szomorú, meghökkentő eset történt a minap munkatársainkkal. 😔 A szikszói mérnökség dolgozói október elején jelzőőrös forgalomirányítás közben összetűzésbe keveredtek egy kamionsofőrrel. A tilos jelzés ellenére a kamionos megpróbálta kielőzni az álló sort, mire jelzőőrünk, Tamás, a jármű elé lépett, hogy a szabálytalan előzést megakadályozza. A kamionos az ablakot lehúzva egy műanyag baseballütővel verni kezdte Tamást. Géza, a brigádvezető társa segítésére sietett, mire a sofőr kis híján fellökte őt az kamionnal. Az eset rendőri intézkedést vont maga után és bár kollégáink szerencsésen megúszták az esetet nemcsak bennük, családjukban is mély nyomot hagyott. Géza 11 éves kislánya másnap ezzel a kis üzenettel búcsúzott munkába készülő édesapjától. 🧡 Az utakon dolgozó kollégáink minden esetben az autósok kényelméért, az utazás színvonalának javításán dolgoznak. Nem ellenségek és nem is útakadályok. Családapák, férjek, fiúk, hús-vér emberek, akik csupán a munkájukat végzik. 👷‍♂️🧡 #magyarkozut #biztonsagunkazonkezebenvan

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés,

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Index

Getty Images

Kapcsolódó írások

útjavítás
2020. március 23.
Április közepéig felfüggesztik a munkálatokat.
Kamionok várakoznak egy autópálya melletti pihenőhelyen
2020. február 06.
A Magyar Közút fellép az utakat rongáló járművek ellen.

További hírek