Bepipult a taxisra egy férfi, hihetetlen, mit csinált utána

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-09-18, 07:46

Erre a taxit vezető sofőr sem számított.

Furcsa bűncselekményt követett el egy férfi Miskolcon: az 55 éves helyi lakos dühében kitépett a helyéből egy KRESZ-táblát, majd azt egy autó után hajította.

K. Lajos még augusztus elején várakozott egy taxira a Győri kapu és a Miklós utca kereszteződésében. Nem sokkal később az ott található gyalogos-átkelőhelyet jelző táblát kiszedte a földből, amit aztán a kocsi után dobott.

Eldobott közlekedési tábla Miskolcon

A férfi a kihallgatása során azt mondta, azért durrant el az agya, mert a taxis meglátva őt gázt adott, megfordult, és őt ott hagyta az út szélén. Gondolom mire a férfi kiszedte a táblát, a kocsinak már hűlt helye sem volt, de azért még útjára indította a tárgyat.

Elhajított közlekedési tábla Miskolcon

Valószínűleg ezzel a mozdulatsorral levezette a feszültségét a helyi lakos, további randalírozásról ugyanis nem számolt be a Miskolci Rendőrkapitányság.

Ne maradj le az autós világ legújabb híreiről, nézd meg az Alapjárat megújult hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Megérkezett a Taxi 5 hivatalos előzetese! VIDEÓ!
2018. február 04.
A Taxi 5 idén tavasszal lesz látható a magyar mozikban. A legendás 407-es Peugeot ezúttal Ferrarikat és Lamborghiniket vesz üldözőbe.
Itt a Taxi 5 magyar szinkronos előzetese! VIDEÓ!
2018. április 13.
Hosszú várakozás előzte meg a Taxi 5 szinkronos előzetesét, melyben Gibert felügyelő legendás felkiáltása után a legendás Peugeot olasz sportautókkal kergetőzik.

További hírek