Bereznay Dániel alapbeállítással is világcsúcsot ment - eSport

Közzétéve:
2019-07-22, 15:54

Bereznay Dániel nemrégiben az Alfa Romeóhoz igazolt a Mercedestől és ismét megmutatta tehetségét.

Tavaly a Mercedes gyári versenyzőjeként rótta a virtuális köröket Bereznay, aki világszinten nagyon ismertnek számít és nem csak az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő eSportos körökben. Köszönhetően annak, hogy tavaly a Forma-1 hivatalos virtuális világbajnokságában a második helyet szerezte meg.

A hónap elején jelentették, be, hogy az Alfa Romeo F1 eSport csapatát erősíti a továbbiakban. A csapat szoros kapcsolatban áll az F1-ben is a Ferrarival, ugyanis a legendás alakulat technikai és pénzügyi támogatását élvezik az Alfások, akárcsak a magyar csillag.

Bereznay Dániel az Alfa Romeo F1 eSport család tagjaival

Így ismét egy nagy és híres család részese lett, ahol szintén a világbajnokság megnyerését tűzte ki célul. Az ország legeredményesebb virtuális F1-es versenyzője büszkén képviseli hazáját a bajnokságban. Ezen kívül videós tartalmaiban hasznos tanácsokkal látja el azokat a fiatalokat, akik szeretnének fejlődni vagy a nyomdokaiba szeretnének lépni.

A magyar F1-es eSport-versenyző ezúttal beállítások nélkül ment világrekordot, amit fel is rakott a Youtube csatornájára.

Az említett kört te is végig nézheted:

Kapcsolódó írások

e-sport
2019. január 17.
A hidegben akár te is bevackolhatod magad, és kipróbálhatod az e-sportokat! Ha ez a világ ismeretlen számodra, most megtudhatsz róla mindent
F1 szimulátor
2020. február 03.
A Renault komolyan foglalkozik az e-sport részlegével.

További hírek