Betör az Aston Martin a telekommunikáció világába is

Frissítve:
2020-11-09, 12:23

A Samsunggal közösen piacra dobott új okostelefon Kínában már kapható.

A luxus autógyártók a saját iparáguk mellett egyéb területeken is népszerűsítik márkájukat. Az Aston Martinnal kapcsolatban a közelmúltban több alkalommal is megírtuk, hogy az ingatlanpiacon is igyekszik megmutatni magát. Nos, a brit autógyártó a Samsung partnereként a telekommunikációs iparágban is az élre tör.

Már a Samsung Galaxy Z Fold 2 alapmodellje is eléggé drága – közel 800 ezer forintnak megfelelő összeget kérnek érte – a különleges Aston Martin Racing kiadás ára azonban elérheti a 950 ezer forintot is. Látszólag ugyan semmivel nem tud többet, mint a sztenderd okostelefon, a Samsung és az Aston Martin azonban gondoskodik a megfelelő kiegészítőkről. A csomag részét képezi egy Galaxy Watch 3 LTE okosóra, valamint Aston Martin Racing sapka, ing és bőrtok.

Aston Martin telefon

Aston Martin telefon

Egy összecsukható telefonért és egy kereskedelmi termékekkel teli dobozért egy kicsit magasnak találom az árat, bár meg kell hagyni, hogy a csomagolás és az extrák jól néznének ki egy manapság annyira népszerű „unboxing” videóban.

Aston Martin telefon

Amennyiben az ajánlat felkeltette érdeklődésedet, a különleges kiadású okostelefon, a hozzátartozó kiegészítőkkel együtt a Jack Ma által alapított Tmall weboldaláról megrendelhető. Ha nem érdekel a Samsung Galaxy új verziója, de szeretnél közelebb kerülni a brit luxusmárkához, nagyjából 2000 forintért a tiéd lehet egy Aston Martin iPhone7-es telefontok.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Aston Martin
2020. június 21.
Veterán versenyzők a porondon!
A 8 legszebb hangú V12
2017. június 13.
A V10-ek után mindenképp érdemes a 12 hengeres V motorokat is átnyálazni. Szinte kizárólag szuperautókat és óriás luxus szedánokat szereltek ilyen szívvel, így a hétköznapi autók szóba se jöhetnek.

További hírek