A BMW csináld magad társasjátékokkal teszi elviselhetőbbé az otthonmaradást

Közzétéve:
2020-04-09, 08:00

Ez egy remek kezdeményezés annak érdekében, hogy ne egymás mellett, hanem egymással töltsük az otthoni létet...

Sajnos én is hallom az ismerősöktől, hogy úgy kerülgetik egymást a lakásban mint az idegenek, alig szólnak egymáshoz és inkább mindenki a telefonját vagy a laptopját bújja. Utóbbival nincs is baj, ha dolgozik rajta az illető, de sajnos nem feltétlenül ez a jellemző.

Egy M3-as BMW elölről fotózva

Mostanában jön ki igazán, hogy kik passzolnak össze és hogyan élik meg a koronavírus miatt kialakult helyzetet. Ez egy érdekes téma és elég sokat tudnék írni róla, de mivel az Alapjárat autós és nem pszichológiai lap, ezért hanyagolom ezt, de bárkivel szívesen beszélgetek a témában, komolyan.

Na, de térjünk vissza az autós vonatkozáshoz. Szokták mondani, hogy jó társaságban csak úgy szalad az idő. A BMW ennek és a fentebb említetteknek fényében klasszikus, analóg társasjátékokat tett elérhetővé, hogy az este közösen és vidáman teljen, kicsit megfeledkezve a jelenlegi helyzetről. Ez pedig nem csak a gyerekeknek fontos.

A BMW társasjátéka

A legjobb, hogy csupán ki kell nyomtatnod otthon ezeket a BMW DIY játékokat, és azonnal kezdődhet is a móka. A bajor gyártó két opcióval is előrukkolt „A nagy BMW Verseny” (2-4 játékos) és a „Találd meg a párját” (2-8 játékos) egyaránt élvezetes tud lenni.

A BMW párkeresős játéka

Mindössze egy nyomtatóra, egy ollóra, egy dobókockára és egy asztalra van szükséged a játék elkezdéséhez. Amennyiben egyedül töltöd ezt az időszakot, akkor sem maradsz ki a játékból, hiszen a modern technológiának köszönhetően videóhíváson keresztül is kikapcsolódhatsz a barátaiddal, feltéve, ha ők is ki tudják nyomtatni a játékokat.

A BMW weboldaláról a linkre kattintva le tudod tölteni a társasokat, amelyek mellett játékszabályzatot is találsz. Kellemes időtöltést kívánok!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

BMW

Kapcsolódó írások

Korona vírus molekula
2020. január 30.
Vészhelyzetnek minősítette a WHO a kínai koronavírus terjedését, így védekezhetsz a kocsidban és a tömegközelekedés során.
koronavírus
2020. február 03.
A benzin és a gázolaj is kevesebbe kerül majd szerdától.

További hírek