A BMW egy kis arannyal emeli a 8-as sorozat fényét

Ujj Péter újságíró
Közzétéve:
2020-06-24, 10:52

Különleges színvilágú limitált kiadás a 70-es évek divatját hozza vissza. Egy kicsit.

A 8-as BMW a bajorok egyik legjobban sikerült, legkülönlegesebb modellje, amelyet természetesen az ára is tükröz. Azok, akik a különlegesek között is a legkülönlegesebbet keresik, 2020 szeptemberétől kérhetik a modellt ebben a fekete és arany színeket ötvöző Golden Thunder kiadásban is, legyen szó akár a kétajtós, akár a négyajtós kupéról.

BMW 8 Golden Thunder Edition

A motorvariációkban sem lesz nagy megkötés, az összes elérhető benzines erőforráshoz párosítható lesz a csomag, egyedüli kivételt a legbitangabb M8 képez. Annak a modellnek megvannak a saját, különleges fényezései, azzal nem párosítható ez a dizájn. Jól is van ez így. A fekete és arany színpárosítás egyébként a 70-es évek Amerikájában volt divat, az ottani és akkori izomautók sokszor kaptak ilyen fényezést. Ezek szerint a BMW illetékesei rajonganak érte.

BMW 8 Golden Thunder Edition

Mit is takar pontosan a Golden Thunder Edition? Ez tulajdonképpen csak egy dizájncsomag, amely mindenképpen fekete külső fényezést takar, ízlés szerint lehet Sapphire Black vagy Frozen Black is, valamint járnak hozzá aranyszínű 20 colos M-es alufelnik, aranyszínű tükörborítás és hátsó spoiler, illetve aranyszínű csíkok a lökhárítókon körbe az autón.

BMW 8 Golden Thunder Edition

A beltérben szintén a fekete a meghatározó szín, a fekete Merino bőrkárpitozás mellé jár egy kis arany körítés a díszítő elemeknél, illetve a Golden Thunder fantázianév visszaköszön a fejtámlákról. Az árak egyelőre nem ismertek, de nem is annyira relevánsak, ugyanis jó eséllyel Magyarországon nem is lesz elérhető az új 8-as BMW különleges kiadása

Kapcsolódó írások

BMW-vel a futurizmus erdejében
2017. szeptember 20.
Eddig nem látott vizuális megoldásokkal és jövőbe tekintő koncepciókkal találkozhattunk a BMW frankfurti pavilonjában. Rugaszkodj el velünk a valóságtól!
Kétféle motorral indít a 8-as BMW Coupé!
2018. július 06.
Az új 8-as BMW sorozatgyártása a müncheni vállalatcsoport dingolfingi gyárában kezdődött meg. A luxus Coupé tömegtermelésével együtt indul meg a bajorok modellújítási hulláma is!

További hírek