Brutál videó: a vasúti átkelő közepén ragadt a kamion, aztán jött a tehervonat

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-10-15, 12:51

A helyi építőmunkások megpróbálták elvontatni a félpótkocsival összekapcsolt nyerges vontatót, de elkéstek.

Hatalmas baleset történt egy vasúti átjáróban az USA-ban, a történteket valaki rögzítette a kamerájával. A helyszínen sokak gatyájába becsúszott a sportszelet, de ezen nem lehet csodálkozni.

Nyerges vontatóba csapódó tehervonat

A hírek szerint a kamionsofőr nem tudott átkelni a járművével a vasúti átkelőn, valahogy sikerült elakadnia a síneken. A sofőr aztán kiszállt a vezetőfülkéből, majd elsétált, magára hagyva a kamiont. A helyi építkezésen dolgozó munkások megpróbálták elvontatni a járműszerelvényt a sínekről, ez a videón is látszik, azonban a nagy igyekezet ellenére is elkéstek.

A félsorompó leereszkedése után az egyik munkás vadul integetett a társának (vagy a kamionsofőrnek, ha az első hírekkel ellentétben ott maradt), aki bemászott a vezetőfülkébe. Amaz elég lassan mászott le a földre, de amikor észrevette a nagy tempóval érkező tehervonatot, akkor gyors futásnak eredt. Jól tette, a vonat ugyanis másodpercekkel később telibe trafálta a kamiont, a nyerges vontatót azonnal elválasztotta a félpótkocsitól. A masiniszta folyamatos és hangos kűrtszólammal jelezte mindenkinek a környéken, hogy húzódjanak a lehető legtávolabbra a kamiontól, mert már nem fog tudni megállni.

Az ütközés után a vezetőfülke teljesen összegyűrődött, a vonat szó szerint letépte azt az alvázról. A mozdony egyébként hosszú métereken keresztül tolta maga előtt a nyerges vontatót, amely aztán kigyulladt és teljesen megsemmisült. A masiniszta szerencsére csak kisebb sérüléseket szenvedett, ha a vonat a pótkocsit kapta volna telibe, akkor a következmények még súlyosabbak is lehettek volna, szerencsére ez nem így történt.

Kigyulladt nyerges vontató

Kapcsolódó írások

Felelőtlen sofőr
2020. január 07.
Vezetés közben élőzni nem jó dolog, értem?
Levegőben repülő BMW M4
2020. február 14.
Óriási robajra ébredtek a környéken lakók hajnali kettőkor.

További hírek